Trin for trin over jorden Pool Installation

February 22

En overjordiske pool kan være et godt sted at køle af på en varm dag. Mange mennesker vælger overjordiske pools, fordi de er billigere og nemmere at installere end i jorden modstykker. En overjordiske pool kan nemt blive taget ned efter varmt vejr er overstået, gør puljer ideelle for folk med mindre værfter. Du kan installere en over jorden pool selv med hjælp fra venner.

Pool Site valg

Start ved at udvælge et websted til at installere poolen. Det ideelle sted bør være så ensartede som muligt og indeholder få om nogen hindringer, som mursten og sten, der kan komme i vejen for installation oparbejde. En pool websted også bør være placeret væk fra træer og buske om muligt for at hjælpe den færdige pool forbliver fri for snavs sådan en blade og frugter eller flower kronblade. Hvis det er muligt, placere swimmingpool i midten af din ejendom, hvor andre ikke kan se og blive fristet til at bruge det, når du ikke er hjemme.

Fjern webstedet

Klart ud snavs og andre materialer fra din valgte websted. Afhente sten, pinde og andet materiale, der potentielt kunne stikke huller i din pool foring.

Murværk Sand

Tilføje murværk sand til dit valgte websted. Sandet vil fungere som en buffer mellem swimmingpoolen og jorden. Sand hjælper med at blødgøre området og gør det lettere at undgå akkumulere for meget vand i en enkelt plet. Sandet skal bankes, således at det har en ensartet overflade.

Pool væg

Begynd pool mur forsamling. Check fabrikantens anvisninger omhyggeligt for at sikre, at du har alle nødvendige materialer og dele. Væggene i poolen skal passe ind i hinanden med et par enkle værktøjer. Kontroller hver del mod brochure billeder.

Lineren

Installere lineren. Indledningsvis udfoldning liner på jorden for at kontrollere, om eventuelle problemer eller mangler. Du bør kunne vedhæfte lineren til væggene i poolen forholdsvis let. Glat ud så mange rynker, som du kan.

Afslutte installationen

Tilføje alle resterende stillinger, rails og yderligere dekorative trim til at fuldføre installationen af poolen. Når dette er opnået, kan du begynde at fylde det med vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com