Alternativer til Ziploc poser

February 24

Alternativer til Ziploc poser

Ziploc poser har en forsegling særkende, der tillader dem at holde tingene frisk uden at binde et twist slips eller en elastik rundt om åbningen. Bekymring omkring plastik affald har forårsaget mange mennesker til at søge alternativer til engangs plast poser som en måde at reducere affald. Mindske antallet af plastikposer, som du bruger er ikke svært; du har simpelthen brug for lidt motivation og kreativitet.

Genanvendelige Sandwich poser

Nogle virksomheder er fremstilling af robust plastik poser, der kan bruges til at holde sandwich eller andre fødevarer frisk; Poserne er derefter vaskes ud og bruges igen. Disse tjener de samme formål som en engangs Ziploc taske, men oprette ikke nogen affald, indtil de endelig bliver slidt og skal udskiftes. Funktionen af disse poser er det samme som funktion af Ziploc poser; de er bare lavet af tykkere, mere holdbart plast, så de kan bruges og genbruges uden at rive eller bryde.

Plastbeholdere

Genlukkelig plast indeholder kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. Disse beholdere er lavet af stiv plast og vil vare i årtier, hvis korrekt plejet. Sandwich og andre materialer, frokost kan nemt holdes frisk i disse beholdere i stedet for i Ziploc poser. Containerne har den ekstra fordel af at være relativt stiv, hvilket betyder at du kan sætte barriereforside ting i det, og de vil ikke få mast, før du har en chance for at spise dem.

Voks papir

Bagepapir er en gammel klassiker fra dagene før plast fandtes at stadig arbejder så vel som det nogensinde har gjort. Bagepapir er netop, hvad det siger: papir, der er blevet tilført med voks til gør det modstandsdygtigt over for vand og fedt. Sandwich pakket ind i bagepapir vil bo så frisk som sandwich holdt i Ziploc poser. De fleste bagepapir bortskaffes efter brug i samme måde at plastikposer er, men de nedbrydes lettere end plastik.

Genbruges poser

Du kan undgå Ziploc poser og undgå at købe noget andet så godt ved at blot genbruge plastikposer fra andre kilder. Mange fødevarer sælges i plastposer, der er fuldt anvendelige efter deres indhold er blevet fjernet. Brød poser er ideelle til at holde sandwich friske, som de er dimensioneret for brød. Genbrug af poser, der allerede findes er et godt miljøvalg, fordi du får mere brug ud af ting, der allerede er blevet fremstillet i stedet købe noget nyt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com