Frugttræer til South Georgia

February 24

Frugttræer til South Georgia

Den bjergrige region nord Georgien giver en længere vinteren kold periode end south Georgia, som giver et mere mangfoldigt udvalg af frugt varianter. De fleste frugttræer kræver en vinter kolde vækstdvale at producere frugt. Mange gartnere i Sydgeorgien finder dette nedslående, når jeg forsøger at beslutte hvilke frugttræer til at vokse. Selv med de ekstreme EDD mellem de nordlige og sydlige regioner af staten kan south Georgia gartnere stadig finde frugttræer, der vil producere en rigelig afgrøde.

Asiatiske Persimmon

Den asiatiske persimmon vokser godt i south Georgia. Frugttræ trives i USDA plante hårdførhed zoner 7 til 10. Det kræver mindre end 100 køling timer for at indstille en rigelig afgrøde af frugt, hvilket gør det meget tilpasset til regionen. Træet kan tåle en temperatur drop til nul. Blade dør når temperaturen dips til 26 grader Fahrenheit, men når temperaturerne varme op træet vil vende tilbage med vigor.

To sorter af asiatiske Kakifrugter findes, dem, der bærer astringerende frugter og dem, der bærer ikke-astringerende frugter, ifølge Californien sjældne frugt Growers Association.

Plant persimmon i fuld sollys for bedste frugtproduktion. Den foretrækker en jord pH på 6,5 til 7,5. Træet kræver et minimum af 36 til 48 inches af regn eller vanding om året. Nogle sorter er mand eller kvinde og andre kan producere frugt uden en bestøver. Træet vokser ca 25 fødder høj med en bredde på op til 25 fod.

Blomme

Chickasaw plum tree (Prunus angustifolia) vokser godt i south Georgia. Et lille træ, det sjældent overstiger 12 fod i højden og normalt producerer flere kufferter. Kviste af træet dreje i skarpe pigge, så omhu bør tages, når der træffes beslutning om en plantning placering. Plant træet væk fra områder, der frekventeres af børn eller kæledyr.

I den sene vinter eller det tidlige forår i Sydgeorgien begynder træet at producere rigelige blomster, der har en meget lys, tiltalende duft. Frugtproduktion følger blomstring. Frugterne er røde og oval i form.

Chickasaw blomme vokser i USDA zoner 5 til 9. Det tolererer en bred vifte af jord, men kan ikke lide stærkt alkaliske jordbundsforhold, ifølge Floridata.

Pærer

Flere pæretræer, som de europæiske pære sorter Floradome, Baldwin, Warren, hætte og Orient, vokse godt i Syd Georgien, ifølge University of Georgia. Orient og Baldwin er delvist self-fertile og kræver ikke en bestøver, men de andre sorter skal have en bestøver træ til at producere frugt. Plante træer 20 fod fra hinanden for at give dem rigelig vækst værelse.

Pæretræer i regionen lider ofte under brand blight. Sygdommen vil medføre grenene til at begynde at dø tilbage. Blade af træet ramte tager ofte på en brændt udseende. Hurtigt beskære væk enhver døde grene og kassere dem for at kontrollere sygdommen.

Plante pæretræer i fuld sollys i jord, der har en pH-værdi af 5,9 til 6.5 for bedste afgrøde succes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com