Almindelige problemer med en Sears håndværker plæneklipper

January 5

Almindelige problemer med en Sears håndværker plæneklipper

Sears fremstiller flere forskellige modeller af håndværker plæneklippere. Boligejere og professionelle anlægsgartnere mest begunstigede modeller er tryk og gas-drevne plæneklippere. Flere almindelige problemer er forbundet med disse slåmaskiner, men mest du kan ordne selv uden hjælp fra en tekniker eller udskiftning af dele.

Fastsiddende snavs

Håndværker plæneklippere få ofte bidder af græs, snavs eller snavs fast i deres vinger, hvilket normalt sker med ujævn græsplæner eller græsplæner med højt græs, der ikke er skåret regelmæssigt. Hvis ledningen synes fast eller kun trækker halvvejs, Undersøg knivene for snavs.

Forkert Priming

Gas-drevne plæneklippere kræver priming eller pumpe en priming knap for at udfylde motoren med benzin. For lidt priming og din motor kan dø for tidligt. For meget priming og du kan oversvømme motor med benzin. Eksperimentere med mængden af priming behov for din bestemt model. Otte til 10 pumper af knappen priming er normalt nok. I koldt vejr, kan du nødt til at pumpe op til 20 gange, før du ser ordentlig benzin omsætning.

Ru tomgang

Hvis din plæneklipper tomgang ru eller stalling, kan du have et problem med at maskinen karburator. Den mest almindelige karburator problem er en ophobning af olie eller motor snavs. Rens din karburator med en klud. Hvis du rense karburatoren og stadig opleve tomgang problemer, skal du kontakte en tekniker.

Mangel på olie

Mange problemer med håndværker plæneklipper funktion (ridning ru, tomgang mærkeligt, stalling ud og svag handling) er forårsaget af en mangel på olie i olietank. Kontroller olien regelmæssigt, og skifte olie, når det bliver beskidt. Hvis du har en fuld tank for olie og stadig oplever problemer med at starte plæneklipperen, skal du udskifte batteriet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com