Hvordan til at identificere blade på en Avocado træ

February 24

Avocado træer vokser bedst i mild vinter klimaer som dem der findes i Mexico, det sydlige Californien og Florida. Disse træer er populært for den grønne frugt de bære--en cremet, nærende frugt, der er høj i antioxidanter og sunde umættede fedtstoffer. Hvis du søger for at identificere en avocado træ, der ikke bærer frugt, kan du inspicere træets blade til at se, hvis de deler en fælles ligner dem af avocado træet.

Instruktioner

•Look for blade, der er mørkegrønne, er elliptisk i form og have en alternativ ordning på stænglen. Suppleant blade mønstre har en leaf pr. node og alternative retninger langs plantens stængel.

•Undersøg venerne i træets blade tæt. Bladene på en avocado træ har bleg grøn vener, der kontrasteres let fra den mørke grønne blad.

•Notice træets løv mønstre. Ifølge Californien sjældne frugt avlere Inc. bo bladene af træet avocado normalt på træet for cirka to til tre år. De har også den største blad drop i de tidlige forår måneder, når der findes bunker af de mørke grønne blade på jorden under træet. På grund af bladenes høje olie-indhold, de kompost langsomt og kan ses under træet i en lang periode.

•Kontrollér træ for blomst vækst mellem januar og marts. Avocado træet blomster er små og gul-grøn i udseende. Hvert træ kan forvente at få mellem 200 og 300 små blomster hver sæson.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com