Hvordan at bruge mikrobølgeovnen til at desinficere plast flasker

February 24

Hvordan at bruge mikrobølgeovnen til at desinficere plast flasker

Plastflasker kan have en lang række anvendelser, men ikke tåle den høje varme en opvaskemaskine eller andre sterilisation maskiner opretter for at desinficere dem. Du kan bruge en mikrobølgeovn som en del af desinfektion processen, gør plastflasker sikkert for mange andre anvendelser. Før du bruger din mikrobølgeovn til at desinficere dine plastflasker, læse ejerens manual eller betjeningsvejledningen for specifikationer, så du behøver ikke for at smelte plastflasker.

Instruktioner

•Fyld en skål med halv vand, halvt eddike. Sæt skålen ind i din mikrobølgeovn og slå det i to minutter. Sætte på en par handsker og åbne din mikroovn. Dyp en ren svamp i vand/eddike blanding og tørre ned din mikroovn at befri den for nogen madrester og fedt.

•Wash din plast flasker i en varm eller varmt vand med en antibakteriel sæbe og ren svamp. Tør ned plastflasker med alkohol. Subsidiært kan du tilføje 1 cup af blegemiddel til ni kopper varmt vand og suge plastflasker i opløsningen i cirka fem til 10 minutter. Skyl plastflasker grundigt med varmt vand.

•Sæt plastik flasker til din rensede mikrobølgeovn mens stadig våd fra skylning i varmt vand. Samspillet mellem mikrobølgeovnen og vandet vil helt desinficere plastflasker. Lad mikrobølgeovnen køre på mellemlang eller høj strøm i to minutter, kontrollere flasker i denne periode for at sikre de ikke smelter.

•Tag plastflasker fra mikrobølgeovnen og sæt på en ren klud eller parabol rack til at tørre helt. Nogle vand kan stadig være til stede og vil fordampe som plastflasker lufttørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com