Sådan holder spætter fra at ødelægge Cedar sidespor

February 25

Sådan holder spætter fra at ødelægge Cedar sidespor

Spætter kan forårsage alvorlige skader på umalet eller ubehandlet cedertræ sidespor på et hus. Inden for dage, kan de oprette flere 1 - 2-inch huller i din sidespor. Der er mange grunde til spætter gør dette til cedar sidespor, herunder parring, nesting eller på jagt efter insekter. Spætter er beskyttet i henhold til føderale lovgivning, men der er metoder, der kan hjælpe med at forhindre en spætte fra boring ud din sidespor.

Instruktioner

•Undersøg din sidespor for et insekt angreb. Hvis spætter er pludselig interesseret i din cedertræ sidespor, der kunne være et tegn på at du har et insekt angreb, og spætte er blot på udkig efter mad. Carpenter myrer og Tømrer bier er attraktiv mad til spætter. Forkæl angreb dig selv med et insekticid eller hidkalde en professional, og spætter kan gå væk.

•Scare spætter væk. En nem måde at gøre dette er at bare spray den fejlende spætte med din haveslange, når du hører det hakke på din sidespor. Efter et par gange, spætte kan gå andre steder. En plastik falcon lokkedue kan også arbejde. Spætter også kan ikke lide skinnende objekter. Så Placer 4-fods strimler af Mylar refleksbånd på din sidespor nær hvor fuglen hakke. En Mylar ballon med store øjne trukket på det med en permanent marked fungerer også.

•Prevent spætte fra at nå dit sidespor. Sømning store plader af hønsenet eller mesh netting i området hvor de hakke opstod vil afskrække spætte fra at vende tilbage til området. Det er kun praktiske hvis fuglen ikke bevæger sig til et andet område af huset.

• Giv spætte et hjem. Undertiden skaber spætter huller i cedar sidespor på grund af en manglende nesting indstillinger (døde træer) i området. Udstationering et cedertræ nesting box eller to på toppen af en høj pæl kan give et nyt hjem til spætte.

Tips & advarsler

  • Spætter er et føderalt beskyttede arter. Men du vælger at tage en generende spætte, være sikker på, det gør ikke forårsage nogen skade på fuglen, eller du risikerer strenge straffe.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com