Sådan Beskær gylden flamme Gedeblad

February 26

Gylden flamme kaprifolier er kendt for det lyse, påfaldende-farvede blomster, der er lilla, indtil de folde for at afsløre en byge af guld. Også kaldet nogensinde blomstrende Gedeblad, blomstrer det hele tiden fra midten af sent forår indtil den mister sine blade. Mildt duftende, og meget elsket af kolibrier og sommerfugle, de gør en dejlig hæk eller espalier plante, og bringe farve til din have hele sæsonen igennem. Som en ekstra fordel har de lavt vand krav, hvilket gør dem ideelle til dem, der er plantning tørke-tolerante haver. Gylden flamme Honysuckle mål i livet er at være en kæmpe busk. De kræver regelmæssig vedligeholdelse beskæring i hele deres vækstsæson, men er nemme at vedligeholde.

Instruktioner

•Prune i foråret vækst højsæsonen. Gylden flamme honeysuckle kan lide at "stok" tungt når det kommer ud af vækstdvale. Disse lange meget smidigt spanskrør spire fra plantens center og kan vokse til flere fod i dage. Men de snart bliver mere stiv som de udsættes for solen, og vil snap eller bryde. Afhængigt af hvordan du træner planten, er det bedst at enten direkte disse stokke, hvor du vil have dem til at vokse eller beskære dem tilbage regelmæssigt.

•Prune i løbet af sommeren og efteråret sæsoner. Når caning er overstået, vil de "gamle" træ canes fra tidligere sæsoner vækst, som måske allerede har haft nogle nye vækst blade på dem, virkelig begynde at vokse i og udsende deres egen mindre Stokke. Beskære tilbage disse Stokke efter den første blomstring fase. Dette tilskynder til planter til at producere ekstra mindre side-skud, som igen vil blomstre igen.

•Se for og skåret ud døde eller sygdomme grene på en regelmæssig basis.

•Prune når hvilende. En løvfældende plante, den gyldne flamme Honeysuckle mister sine blade, når de bliver gule og går hvilende. Det er tid til dine mest aggressive beskæring. Anlægget har tendens til at vokse og blomstre på laget gren udsættes for sollys. Hvis du ser "inde i" bushen, mens det stadig vokser, vil du bemærke lille indre vækst--bare et sammenfiltrede net af filialer. Beskær for at fjerne disse "under" grene eller flere woody ældre vækst, hvilket ikke Spanskrørsmarv (og derfor blomst) så meget. Tynde ud overdreven Stokke efter behov.

Tips & advarsler

  • Den søde nektar af gylden flamme kaprifolier tiltrækker bladlus til den uåbnede blomstrer. Check for blomstrer, der synes at være døende før åbning eller underligt mørke på deres baser. Dette indikerer normalt bladlus, som sucking blossoms tør.
  • Watch for svamp. Afhængigt af klimaet hvor du bor, kan en blad svamp vises og spreder sig hurtigt, forårsager plante til at udvikle plettet gule blade, som visner, blive brune og falde ud, understreger anlægget. Spørg din lokale Planteskole for den bedste fungicid og spray regelmæssigt.
  • Den kølige skygge under buskene, afhængigt af hvor du har dem vokser, kan skabe et paradis for snegle og snegle, som vil også gnaske på den nyere vækst i foråret. Sted ned frastødende efter behov.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com