Hvordan til at opdage damp lækager Under jorden

February 27

Hvordan til at opdage damp lækager Under jorden

Afsløre utætheder underground er en vanskelig proces, fordi rørene er skjult. Underjordiske varmt vandrør har tendens til at frigøre damp i stedet for vand, når de har en lille fraktur lækage. Manglende evne til at lave en steam lækage kan føre til et større udslip med mere alvorlige konsekvenser. Mens det kan være svært at finde en damp lækage underground visuelt, kan du finde det med særligt udstyr. En underground-lækage-afsløring enhed kan lokalisere placeringen af underjordisk leak så lækagen kan repareres.

Instruktioner

•Læs manual for akustisk Lækage detektor system og følge eventuelle specifikke trin angivet i håndbogen. Deres kan være en betydelig forskel mellem systemer, baseret på producenten, så altid læse vejledningen til først at se, om der er konkrete skridt du skal tage.

•Tag på hoved-telefoner og drej på akustisk Lækage detektor.

•Sæt jorden mikrofonen i nærheden af fundamentet af huset. Lytte til loudness til damp lækagen. Hvis lyden er svag er du langt fra lækagen. Flytte den jorden tre til fire fødder hver gang i begge retninger indtil du finde ud af, i hvilken retning lyden bliver højere.

•Flyt jorden mikrofonen indtil du kan ikke længere fortælle hvis du er over lækagen eller det er tre til fire fødder væk. Se og Læs den visuelle display. Hvor displayet er på sit højeste er placeringen af steam lækage.

•Mark området over lækage med spraymaling. Brug en lys-farvet spray maling, så du nemt kan finde den. Du kan nu lave lækagen eller kalde en professionel for at reparere damp læk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com