Hvor ofte du vand en Desert Rose plante?

February 28

Hvor ofte du vand en Desert Rose plante?

Med dejlige, trompet formede blomster i nuancer af rød, pink og hvid, desert rose plante, også kaldet sabi star eller kudu, er en populær stueplante og udenfor prydplante.

Identifikation

Desert rose (videnskabeligt navn Adenium obesum) ligner en lille træ som en bonsai. Stammen selv er noget opsvulmet og snoet; lange, grupperet blade vokser på den busk gren ender. Ørkenen rose blomstrer i forsommeren, producerer små, lyse blomster med fem afrundede kronblade. Medlem af familien dogbane, desert rose producerer en mælkeagtig stof, der er giftige for kæledyr og børn, potteplanter advarer.

Habitat

Desert rose stammer i troperne og subtroperne, sammen med dele af østlige Afrika og omkring Saudi-Arabien. Lige andre planter, der trives i disse betingelser, er den ørken rose en sukkulent, som gemmer vand inde dens blade, stængler og rødder til at overleve barske klimaer.

Vanding

Vand i ørkenen steg sparsomt, kun efter behov, at huske de er en ørken anlæg. Må ikke holde jorden fugtig. I varmt, tørt vejr fra foråret til at falde, røre jorden for at kontrollere, om det er tørt. Hvis ja, vand nok til at trænge igennem hele planten, men ikke nok til at forlade vand stående i puljen. I vinteren, den ørken rose træder vækstdvale og sjældent behov for vanding indtil temperaturen stige igen, ifølge University of Florida Okeechobee County Extension Service.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com