Fakta om træ ramper

February 28

Fakta om træ ramper

Træ ramper giver en forbindelse mellem etagerne i forskellige højder uden at kræve trapper.Træ er en populær byggemateriale, da det er lettere end alternativer såsom beton eller sten.Træ ramper er installeret til at tillade adgang for kørestolsbrugere til bygninger, samt til brug i sportsgrene som skateboard. Træ er mindre holdbare end andre rampe byggematerialer, så forberedelse er nødvendig for at bruge træ ramper.

Vejr

Vejret er en bekymring med træ ramper. Billigere kvaliteter af træ og træ sorteres til indvendig brug anvendes inde i bygninger, hvor ingen regn eller sne vil falde på rampen. Udendørs træ ramper behandles med belægninger, at modstå vejr og begrænse is dannelse. Finish beskytte træet mod opsplitning eller peeling og kan tilføje andre funktioner som ønskeligt farver og friktion modstand.

Trækkraft

Carving mønstre i træ til at levere trækkraft reducerer chancen for et hjul køretøj glider ned af rampen, selvom mønstrene gør det også vanskeligere for hjul til at rejse op rampen. Mønstre kan også fælde glatte stoffer såsom mudder og vand, selv om dette problem kan reduceres ved at designe mønster at tillade dræning ned siderne af rampen. En plastik eller gummi mat kan placeres over træ rampen som en alternativ metode, der også beskytter rampen fra vejret.

Løftbare ramper

Nogle træ ramper er løftbare. Det er en fordel over tungere ramper såsom sten, eller beton, som ikke er normalt bevægelige. En optrækkelige rampe sparer plads, når det ikke er i brug, selv om rampen skal være udviklet specielt til dette brug. Da træ ramper er lettere end andre rampe byggematerialer, er nogle træ ramper transportabel, så indgangen til bygninger, der ikke er beregnet til kørestolstilgængelighed.

Æstetik

Træ ramper er nyttige til at matche et hjems ydre æstetik. Mange huse har udvendige balkoner, der omfatter træ gelændere. Træ helvedesild eller træ planker i ydre af huset er også almindelige. En rampe, der er lavet af aluminium eller beton er mindre tilbøjelige til at matche andre dekorative funktioner. Ramper er ofte malet eller belagt med en finish til at forbedre deres koordinering med trim af et hus.

Træ og andre materialer

Andre materialer kan anvendes i opbygningen af et træ rampe. Skruer, søm og hængsler bruges til at bygge rampen er ofte lavet af metal. Metal objekter i en træ rampe påvirkes af rust og barske vejrforhold, og en belægning kan anvendes hertil. Et træ rampen kan også blive installeret med en metal Håndliste, at reducere risikoen for Splinter produceret af et træ gelænder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com