Hvad bruger du, når du installerer et skab Rod på en vinkel?

February 28

Attic lofter har ofte en drejning, som kan komplicere gardin stang installation. At vælge de rigtige værktøjer og mekanismer, der sikrer at gardinstang er lige og endda, og at det er sikret i den væg, hvor det ikke vil bryde løs. Køb installation kits og ledsagende værktøjer på en hardware- eller hjem forbedring butik.

Stang lommer

Stang lommer er dyb, cirkulær depressioner, der tillægger en flush væg. Ene ende af gardinstang tillægger lommen. Vedhæfte en stang lomme på væggen ved at skrue det med væggen ankre. Vedhæfte pol i depression, niveau gardinstang og derefter vedhæfte anden stang lommen. Hvis væggene er skrå, skal du købe en stang lomme, der er dybere og lidt større i diameter end stang lommen. Denne måde, skrå rod pocket er dyb nok så stangen ikke glide ud trods vinklen.

Ankre

Ankre styrke skruerne og holde dem på væggen, så vægten af hængende materiale ikke trække gardinstang ud af væggen. Køb den rigtige type anker, afhængigt af din væg materiale. Dette omfatter gips, beton, gips, træ eller mursten ankre.

Krog understøtter

Krog støtter er afgørende, hvis din gardinstang er længere end flere fødder. Placer disse kroge på væggen støtte vægt i midten af tæppet. Hvis gardinstang er lang, bruge flere kroge støtter vægten. Sikre kroge ind i væggen med væggen ankre.

Justerbar stænger

Justerbar stænger giver mulighed for justering af gardinstang længde for en tilpasselig og unikke mellemstore skab, som det ofte er tilfældet for toiletter med usædvanlige vinkler og skrå vægge. Må ikke købe en spænding stang, som det let glider ned af skrå vægge. Vælg justerbar stænger med skruer i hver ende for at sikre i en skrå væg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com