Hvordan at vide, hvornår druerne er gæret nok til at lave vin

March 1

Hvordan at vide, hvornår druerne er gæret nok til at lave vin

Når druerne gære, omdanner sukkeret til en kombination af alkohol og kuldioxid ved hjælp af gær. Druerne er knust i "skal", og sulfitter, pectinstoffer enzymer og gær næringsstof er tilføjet. Efter 24 timer tilsættes gæren. Tidligt under gæringen, vil du kunne se det sker. I anden fase, men--før aftapning af vin - du vil ikke kunne fortælle når det er fuldt gæret ved synet.

Instruktioner

•Sæt testen jar på en flad overflade og fylde det omkring fire femtedele fuld med opbevaring temperatur vand. For de mest nøjagtige resultater bør temperaturen omkring 60 grader Fahrenheit.

•DIP vin tyven, som er dybest set et glasrør i mosten. Placer din tommelfinger over toppen af røret. Løft vin tyven ud af væsken, og holde det over hydrometer's åbning. Løft din tommelfinger for at frigive væsken i flydevaegten. Alternativt kan du bruge en stor sprøjte til at trække eksemplet.

•Sæt hydrometer i vandet i en test krukke, vride dine håndled lidt for at frigive eventuelle luftbobler. Frigive flydevaegten.

•Laveste din øjne til niveauet af vand i testen jar. Sørg for, at flydevaegten ikke rører siderne af krukken. Flydevaegten har numre måling af vægtfylde på den side, lige fra 99 øverst til 1,10 nær bunden.

•Læs antallet tættest på vandlinjen. Hvis antallet læser 1,09 eller højere, har det gæret til 12,3% alkohol, hvilket er nok til at flaske. Du kan vente, indtil den når et højere niveau, hvis du ønsker en stærkere gæring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com