Hvilken størrelse fod gør jeg brug for små murstensvægge?

January 12

Hvilken størrelse fod gør jeg brug for små murstensvægge?

Murstensvægge giver en attraktiv og praktiske midler til at løse et vanskeligt at vedligeholde eller grimme skrånende område inden for et landskab. Adskillige faktorer tages i betragtning når planlægning eller bygge en lille mursten støttemur. En vigtig del af en velstruktureret og varig mursten støttemur er et passende, støttende fod eller foundation. Huske på, at de fleste kommuner kræver at fastholde vægge af mere end 3 eller 4 fødder være professionelt manipuleret.

Fod dimensioner

For en solid mur med mørtel-fyldte fuger, bør den hældes beton fod være dobbelt så bred som planlagt væg bredde. Tykkelsen af den hældes beton fod bør være den samme som eller større end bredden af den planlagte væg. Når bygget, bør wall materialet være centreret på fod, med en lige mængde plads mellem mursten og fod kanten foran og bag mursten

Fod dybde overvejelser

Fod dybde er en vigtig overvejelse, især i koldere klimaer hvor jorden fryser. Fod skal udvide under linjen frost, den laveste dybde hvor jorden fryser, for at undgå frost heave. Hvis fod ikke trænge dybt nok, vil væggen sandsynligvis mislykkes eller udviser skade efter et par fryse-tø cykler. I varmere områder hvor jorden fryser ikke eller linjen frost er blotte inches under jordoverfladen, har grøft for fod kun at blive gravet dybt nok til at rumme fod og 1 tomme af wall materialet for hver 8 inches af planlagte ovenfor-grade wall materialet.

Forstærkning og dræning overvejelser

At træffe foranstaltninger såsom installation armeringsjern i fod og strækker sig fra fod op i wall materialet kan øge styrken og effektiv levetiden for mur. Solidt murede vægge med hældes beton footings kræver, at dræning krav tages i betragtning. Selvom græde huller placeret i hele væggen vil rumme dræning, skal der også være et dræn rør eller afl øb fliser i bunden af fod. Perforeret afløbsrør eller flise skal placeres på en lille skråning, der tillader det at dræne til en stikkontakt, og det bør være omgivet af groft grus.

Footings for tør-Stacked væg

Hvis mur vil være tør-stacked snarere end mortared, vil væggen ikke kræve en hældes beton fod. Uden en solid fod, væggen er mindre sårbare over for frost heave og fod behov for ikke at udvide den samme dybde som en hældes beton fod. For at konstruere en fod til en tør-stacked støttemur, udgrave en grøft, der er 5 til 7 inches dyb plus 1 tommer for hver 8 inches af planlagte mur højde. Læg 4 til 6 inches naturligvis grus i renden og tamp det ned, kontrol for niveau regelmæssigt og foretage justeringer efter behov. Top grus sengen med en tomme af sengetøj sand, og derefter begynde at lægge det første kursus af mursten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com