Forebyggelse af mug på Vinyl sidespor

March 5

Vinyl sidespor kan blive plaget af skæmmende skimmel, når betingelserne er rigtige. Mørk, fugtig og varm områder har tendens til at være den mest sandsynlige steder for skimmel spredning. Da mug tendens til at vokse hurtigt, gå at fjerne eksisterende mug og forhindre fremtidige gentagelser af det hånd i hånd. Forebyggelse af mug på udvendige flade beløber sig til at fjerne de betingelser, der fremmer væksten af mug. Da temperatur og lys er svært at kontrollere på et hjems ydre, er det bedst at forsøge at kontrollere fugt.

Installere fugt barrierer

Installere en fugt barriere for at holde formen fra formning på eller bag din vinyl sidespor. Flere fugt barrierer er tilgængelig til brug bag vinyl sidespor eller til brug bag indvendige flise overflader til at reducere mængden af fugt og forhindre dannelse af mug. Anvende et hus wrap, såsom GreenGuard regndråbe, eller en flydende program med selvklæbende fælles behandlinger, såsom Sto Guard, at forhindre mug vokser, ifølge RemodelingToolbox.com. Et hus wrap virker ved at lade vandet løbe ned specialdesignet kanaler på ydervægge. Det vand, der formår at trænge træbeklædningen vil komme i kontakt med barrieren og vandet bliver hurtigt flytte til jordoverfladen. Anvende flydende behandlinger, såsom Sto Guard, nedenunder vinyl sidespor for at mindske risikoen for fugt opbygge der forårsager forfald og mug.

Fjern eksisterende skimmel

Hvis du har en barriere til at holde struktur sikkert fra mug infiltration, derefter fjerne enhver skimmelsvamp, som du kan se vokser på den ydre overflade. Rengøring off denne mug vil kun slippe af mug du kan se, så fjerne vinyl og rengør træbeklædningen grundigt. Bruge Borax vaskemidler og vand til at rense alle sider af vinyl sidespor før du udskifter dem. Dette rengøringsmiddel naturligt ødelægger mug og vil afskrække fremtidige vækst, ifølge MoldInspector.com. Borax er tilgængelige på enhver butik, hvor du køber tøjvask og rengøringsmateriel.

Skimmel sundhedsrisici

En mug-gratis home er et sundere hjem. Svampesporer er blevet knyttet til hændelser af astma, allergi, infektioner, øvre luftvejsproblemer, hals smerter, bihuler, øjne og næse irritation og negativ indvirkning på nervesystemet, ifølge Federal Emergency Management Agency (FEMA). Spædbørn, børn og ældre er det størst risiko for skimmel-relateret sygdom. Mennesker med immunsystem problemer, vejrtrækningsproblemer og gravide kvinder bør også holde sig væk fra mugne områder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com