Sådan kontrolleres en AC-enhed til at se, hvis det er at få elektricitet?

March 7

Sådan kontrolleres en AC-enhed til at se, hvis det er at få elektricitet?

Centrale luftkonditioneringsanlæg, der har sjældent problemer med elektricitet ikke at komme til dem, men når de har en elektrisk problem, du har brug at vide, hvordan du tester dem sikkert. Hvilken model eller mærke air conditioning system du har uanset, test enheden for elektricitet vil være den samme proces. Når du tester elektriciteten i aircondition-enhed, vil du være i stand til at bekræfte eller udelukke, hvis det er en elektrisk problem.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen i det elektriske panel til klimaanlægget. De fleste systemer vil have to effektafbrydere til klimaanlægget: én til luften handleren og for air kondensator; Sluk begge.

•Undersøg air handleren enhed for en elektrisk afbryder. Luft handler er den indvendige enhed af klimaanlægget. Den elektriske afbryder er enten en boxed afbryder eller en pull-out afbryde. Hvis du har en pull-out afbryde. du blot trække ud i sort plast afbryde med dine hænder. Hvis du har en boxed circuit breaker, brug skruetrækkeren til at fjerne de skruer, der holder forpladen på plads.

•Drej tilbage på afbryderknappen i det elektriske panel til aircondition-enhed.

•Drej på elektriske testeren. Skubbe testen tips af den elektriske tester i metal læberne inde pull ud afbryde. Hvis du har en boxed circuit breaker, sætte test tips mod de to skruer, der holder de to tykke ledninger at magten aircondition-enhed. Hvis den elektriske tester lyser op, så klimaanlæg fik elektricitet og enheden har et andet problem. Hvis det er en elektrisk problem, er det bedst at kontakte en elektrisk entreprenør som det kan være meget kompliceret at ordne selv. Det er meget vigtigt at se, hvor du placerer dine hænder, fordi når afbrydere er på der kan være elektricitet nær test tips.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com