Sådan bestemme Yardage af materiale til vindue behandlinger

March 7

Vindue belægninger både dække vinduerne til omverdenen for beskyttelse af personlige oplysninger og tilføje gnist og personlighed til dit hjem. Gør dit hjem vindue belægninger kan være sjovt, men du skal foretage visse du har den korrekte stof længde på korrekt dække dine vinduer og skabe en fashion statement.

Instruktioner

Sådan bestemme Yardage af materiale til vindue behandlinger

•Measure området, der dækkes.

Mark hvor stangen skal placeres. Foranstaltning lodret fra top af rod/bøjler i tre steder: venstre, midterste og højre. Omfatte længde under vinduet du gerne gardiner til at hænge.

Foranstaltning horisontalt i tre steder: top, midten og bunden. Tilføj 4 til 6 inches på hver side af vinduet, hvis du vil gardiner at gå forbi windows når trukket tilbage og dække afkast for stangen, hvis nødvendigt.

Tage den største af disse målinger og skrive dem.

•Tilføj 2 inches til lodret måling for gardin header. Tilføj 2 til 3 inches længde måling for hem og tilføje 1-2 inches til begge sider for side hems.

•Multiply Bredde måling af to til to og en halv gange til at oprette de korrekte fylde. En ren og skær stof muligvis tre gange fylde at hænge pænt og give dækning. Dette vil give den endelige bredde af stof du bliver nødt til at gøre dine gardiner til at dække dit vindue.

•Tilføj yderligere stof Hvis stoffet har et gentaget mønster. Jer vil savn en fuld mønster gentager hver gang du skal deltage i to paneler sammen for at dække dit vinduesbredde.Tilføj ekstra stof, hvis du vælger stof med et print, der skal matches.Tilføje yderligere stof til tiebacks, swags, kapper, faner eller andet tilbehør.

•Den vindue målinger, stof bredde og mønster og størrelsen af tilbehør vil afgøre den faktiske yardage købt. De fleste tekstiler kommer i 36-tommer, 48-tommer eller 54-tommer bredder. Opdele de endelige målinger i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Hverve en anden person til at hjælpe foranstaltning og beslutte placeringen af behandlinger for at sikre nøjagtige målinger.
  • Sørg for at følge reglen om "foranstaltning to gange, klip en gang". Når snittet er lavet, er det svært at gemme stoffet, hvis du laver en fejl.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com