Hvordan man opbygger et espalier for bønner

March 7

Hvordan man opbygger et espalier for bønner

Bønner er ikke kun velsmagende og prydplanter grøntsager til at vokse, kan du dyrke dem sjovere ved at bygge understøtter. En bønne espalier kan være et projekt for hele familien. Her er nogle ideer til hvordan man opbygger et espalier for bønner.

Instruktioner

•Beans kommer i regelmæssig busk sorter og runner eller klatring bønner. Runner eller klatring bønner kan strække fra 4 fødder til 10 fod i højden, slyngende omkring understøtter. Hvis du opretter lodret figurer for slyngplanter at indhyllingsafstand de vil vokse højere og stærkere og bønner kan hænge løst let plukkes.

•Et måde at opbygge en støtte eller espalier er at gøre din egen væg for dine bønner til at klatre på. Du kan bruge et stykke af gitter at planterne vil flette op, eller bygge en kunstnerisk konstruktion med stykker af træ eller pinde. Laver en ramme og fylder det med flad grene, lodret snor eller tov. Uanset om du tilbyde lige polakker, er gennemskåret sticks eller en stigen arrangement op til dig. Din væg kan være lige op eller skrå. Den skrå væg vil tillade bønner til at hænge direkte ned under rammen gør dem let at samle.

•En lysere væg teknik bruger en traditionel, enkel træramme med strenge, der hænge ned til jorden i striber fra den øverste bjælke. Twiners vil få fat strengene og trække sig selv op. Du kan bruge farvet reb for et dekorativt indslag.

•Du kan også bygge en tipi type struktur med træ, bambus, metal eller plast polakker. Disse høje pyramider tillade dig at dyrke flere planter, en i bunden af hver stang, som vil danne et overdækket form, som de vokser sammen. Bønnerne er tilbøjelige til at hænge ned inde tipi, voksende ranke med træk af tyngdekraften som de Dingle ned.

•Recycle gamle dekorative hegn, porte eller døre, der tilbyder lang lodret understøtter for bønner til at dreje rundt. Spole tråd hegn ruller og stå dem på udgangen. Vær kreativ med din strukturer og du kan gøre dem dekorative eller genbruge noget, der ville gøre en interessant, høj ramme.

•Du kan bruge din fantasi og bygge næsten enhver konstruktion, du ønsker, så længe bønnerne kan sno sig op, understøttes. Bare sørg for du anvende materialer, der er giftfri og strukturen er bygget til at tage vægten af beskæring bean planter og angreb af vind og vejr. Find din bean strukturer, hvor planterne kan få fuld sol og masser af fugt. Bønner er tunge foderautomater så giv dem rige jord og en lejlighedsvis fodring. Når de blomstrer i røde, lyserøde, gule eller hvide, kan klatring bønner ser ligefrem prydplante. Og når du får at gnaske på de friske bønner, alle dine bestræbelser vil vise sig mere end umagen værd!


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com