Attic isolering muligheder for ældre huse

March 11

Attic isolering muligheder for ældre huse

Attic isolering kan drastisk at reducere varme og køling regninger. En række isolering valg er tilgængelige, herunder isolering plader, batts og løs fyld isolering herunder cellulose og glasfiber. Alder af loftet og installerede isolering er ikke så vigtigt som form for loftet byggeri. Byggeri type afgør, hvilken passende isolering. Udskiftning af eksisterende isolering kan være nødvendige på grund af luft omløb eller fugt problemer.

Udskiftning indikatorer

Der er en række tegn på, at loftet isolering skal være erstattet eller augmented. Hvis en boligejer bekendtgørelser en stigning i deres varme eller køling bill tendenser de kan have luft lækager, forårsage udkast om vinteren. Disse kladder kan blive opdaget Hvornår et bestemt rum, område eller gulvet i hjemmet er koldere eller varmere end et andet sted. Du kan også få din isolering inspiceret. Når der er kladder og kolde vinterluft blander sig med opvarmet hjem luft, kan det forårsage kondens, som kan skabe skimmel. Kondens og mug kan også være forårsaget af taget skade og den resulterende sne og vand kontakt med isolering.

Forberedelse af fjerninstallation

Hvis nogen utætheder, fugt, kondens eller skimmel problemer er opdaget i en kvist, bruges nogle reparationer og forberedelse af fjerninstallation, før yderligere eller ny isolering er installeret. Alle huller i loftet bør repareres for at forhindre luft flow. Tætning af huller vil automatisk reducere varme og køling omkostninger, og kan løse de fleste af fugt og kondens problemer. Enhver skimmel-beskadigede isolering skal fjernes og formen skal behandles for at forhindre fremtidige vækst.

Isolering plader og Batts

Isolering plader og batts er typer af isolering, som er relativt nemme at installere. Dette materiale er tilgængelig i ruller og ark, som navnet indikerer. Det kan købes i forskellige bredder at korrespondere med bygningens struktur og kan blot lægges mellem strøer. Dette materiale kan anvendes i to eller flere lag i forskellige retninger for at hjælpe forsegle revner. Hvis strøer i byggeriet er ujævn, kan materialet være trimmet med saks eller enhver hånd skærende værktøj.

Løs fyld

En anden type af isolering er løs fyld isolering. Denne isolering bruges primært i byggeri hvor loftet afstanden er ujævn og installationsprogrammet vil ikke nødt til at trimme flere stykker. På grund af løs sammensætning, dette materiale hjælper fyld uregelmæssigt formet rum og kan installeres hurtigt med en opblæsningsmiddel maskine eller hånd hælde procedure. Installatører bør være klar over, at materiale af denne art kan nøjes med hvis for meget af materialet er brugt. Denne afregning kan reducere isolering faktor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com