Rose buske, der ikke blomstrer

March 11

Rose buske, der ikke blomstrer

Intet frustrerer gartner mere end en plante, der ikke vil udføre. Det er især tilfældet med roser, da buske, selv ofte er stive og klodset. Der er mange grunde en rosenhæk vil stoppe blomstrer fra forkert beskæring til sygdom. Heldigvis for hjem gartnere, kan de fleste af disse problemer løses.

Insekter

Hvis din rose gør blomsterknopper, men knopperne kun delvist åbne og har brun-kantet kronblade, er din roser sandsynligvis smittet med rose thrips. Washington State University anbefaler behandling af disse svært at kontrollere insekter med en regelmæssig insekticid programmet starter tidligt i sæsonen.

Sygdomme

Hvis rosenknopper bliver brune og undlader at åbne, er årsagen nok botrytis blight, en svampesygdom. Det er almindeligt i udvidet regnfulde vejr, især på planter med utilstrækkelig afstand. Knopper er dækket i en hvid eller grå pulver har meldug. At kontrollere enten betingelse, beskære ud og kassere inficerede stængler. Ikke tilføje dem til din kompostbunke. Desinficere dine grensakse mellem hvert snit ved at dyppe bladene i alkohol eller en opløsning af 1 del husholdnings blegemiddel til 9 dele vand. Hjælpe med at forhindre svampesygdomme ved vanding tidligt på dagen og ved at holde området under rosenbuske klart brugt blomster og nedfaldne blade.

Sollys

Roser skal mindst seks til otte timers sol om dagen at blomstre godt. Hvis buske ikke får nok lys, de bliver langbenet og få blomsterknopper er produceret. Flyt planten til et sted med mere solskin.

Befrugtning

Den amerikanske Rose Society anbefaler indarbejde en blanding af 2 dele benmel, 2 dele bomuldsfrø måltid, 1 del blod måltid, 1 del fiskemel og 1 del Epsom salte i jorden omkring steg buske i tidlige forår, når den første beskæring af sæsonen udføres. Begynder to til tre uger efter at, starte en regelmæssig befrugtning program, ved hjælp af en kommerciel gødning til den sats, der anbefales på etiketten. Roser er tunge foderautomater, så afhængig af produktet, planterne skal fodres ugentligt eller hveranden uge. Klatreroser har brug for to til tre gange mængden af gødning som regelmæssige rosenbuske. Miniaturer behøver omkring halvt så meget.

Beskæring

I det tidlige forår, når bladknopper begynder at svulme op, beskære ud brudt, døde eller syge stokke, efter desinfektion proceduren beskrevet i afsnittet om sygdomme. Deadhead brugt blomster straks, skære ned til et 5-folder blad. Alle beskæring nedskæringer bør gøres på en drejning, ¼-tomme over en knop, der peger mod ydersiden af anlægget. Forkert beskæring eller manglende evne til at fjerne falmede blomster vil hæmme dannelsen af nye blomsterknopper.

Vanding

Roser lider tørkestress vil ikke producere blomsterknopper. Nedbør er utilstrækkelig, er supplerende vanding afgørende for fortsatte blomstring. Vand på plantens rødder, ikke overhead, for at modvirke sygdom. Hvis du skal bruge en sprinkler, anbefaler Iowa State University, gør så tidligt på dagen så plante løv vil tørre hurtigt. Brug en 3 til 4 tommer dybe lag af økologisk barkflis til at bevare fugt, men holde muld fra at røre de steg Stokke.

Type af Rose

Ikke alle slags roser kan gentage bloomers. Selv hybrid te, typen af rose bush de fleste gartnere plante, varierer i deres blomstrende vaner. Nogle vil blomstre kontinuerligt og nogle blomstre i flushes. Mange gammeldags slags roser blomstrer kun én gang hver sæson. Busk roser blomstrer ofte i flushes, med en hvilende periode i mellem. Læs plante etiketter omhyggeligt, når du vælger roser til haven, vil og sørg for valgt steg passe dine behov. De fleste havecentre har opslagsværker, der tilbyder flere oplysninger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com