Oplysninger om hvilke jord bedste vokser Pinto bønner

January 26

Oplysninger om hvilke jord bedste vokser Pinto bønner

Pinto bønner tilbyder fordele såsom fiber, der sænker kolesterol og risiko for hjertesygdomme. Pinto bønner kommer i en bred vifte af sorter herunder Othello, Pinray og cinnober. Tid mellem plantning og høst pinto bønner typisk fylder 75-95 dage. Når plantning enhver pinto bønner sort i foråret følgende er den sidste frost, at voksende jord en af de mest kritiske komponenter i vellykket spiring.

pH

Den bedste jord til dyrkning af pinto bønner har en pH-niveau mellem 6.5 og 7.0. For at bestemme din jord pH niveau, indsamle en jordprøve og tage det til din county udvidelse office til test. Dyrke ikke pinto bønner på jordbund med en pH-niveau over 8.0, hvilket betyder, at jorden er for basisk.

Fugt og temperatur

God dræning er kritisk i jord til dyrkning af pinto bønner. Pinto bønner jorden kan ikke være for koldt. Plante pinto bønner i jord, kun hvis jordens temperatur er mindst 50 grader F at forebygge dårlig vækst og root rot. Pinto bønner jorden bør være en frugtbar, sandet ler snarere end en ler loam, som absorberer og indeholder store mængder af vand, nedsat vækst plantevækst.

Ændringsforslag

Jord test indikerer, om ændringsforslag eller gødning er nødvendig. For Tilføj kalk hvis pH-niveau er mindre end 6,5. Undgå voksende pinto bønner i jordtyper med en stor mængde fosfor, som nedsætter plantens evne til at absorbere jern. For meget kvælstof forårsager pinto bønner planter at dyrke mange vinstokke og gør disse planter mere modtagelige for sygdommen. Medium eller lavt beløb af fosfor og kvælstof i jorden er passende for pinto bønner spiring. Jord til dyrkning af pinto bønner skal har vigtige næringsstoffer, herunder zink, jern og kalium.

Andre funktioner

Den jord, der bedst vokser pinto bønner indeholder det, der har aldrig tidligere er blevet anvendt til dyrkning af grøntsager, såsom sukkerroer, ærter, bønner og kartofler. Dette er betydelige, hvis disse afgrøder faldt offer at rod og/eller crown rot. Jorden engang brugt til at vokse solsikker er ikke en god kandidat til dyrkning pinto bønner, fordi hvid skimmel skader nemt solsikker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com