Hvordan man dyrker citrustræer i Sand

March 12

Citrus træer vokse i containere eller i jorden i tempererede klimaer. For citrus træer vokse, de har brug for godt drænet sandjord. En ordentlig PH-niveau er vigtigt at bevare et sundt træ. Det bedste tidspunkt at plante et citrus træ er i foråret. Vent, indtil alle trusler af en tung frost er væk. Må ikke vente for længe, fordi unge træer har en hård tid at få etableret når vejret bliver varm.

Instruktioner

•Dig et hul, der er dobbelt så bredt og dobbelt så dybt som puljen som indeholdt din citrus træ. En spade eller en skovl værker for at grave. Fyld hullet med vand og så vandet kan løbe ud på egen hånd. En time før plantning, forsigtigt fjerne din citrus træ fra puljen. Har en spand fyldt med vand og sætte rødder af træet ned i spanden med vand. Dette vil sikre, at alle rødderne vil få en grundig gennemvædning.

•Brug snavs fra hullet, tilføje nogle sand og kompost at gøre dræning bedre. Du kan også tilføje nogle gødning. Brug ikke for meget eller du vil brænde rødder af din træ. Typen af jord, der citrus træer foretrækker er tunge lerede jord med en pH-måling af fem eller seks. Efter vandet har drænet væk, sætte nogle af jorden i bunden af hullet.

•Tag træet har du iblødsætning i vandet. Med fingrene, drille ud af nogle af rødderne, især dem spiral omkring rodklumpen. Dette vil hjælpe din trærødder til at vokse ud. Dette er nødvendigt, hvis det træ, du har købt er vokset i samme beholder i lang tid. Hvis denne måde, vil rødderne fortsat vokse omkring sig og choker træet til døden.

•Sæt din citrus træ i hullet, så den øverste del er omkring to inches over niveauet af jorden. Dette vil på niveau med jorden som jord under jeres træ afregner. Fyld hullet med resten af din jord blanding af sand, jord og kompost til jordoverfladen. Tilføje sand rundt i bunden af en træstamme. Hvis du tilføjer barkflis omkring bunden af en træstamme, kan det medføre krave rot. Sandet hjælper med at forhindre dette i at ske.

Over sandet, tilføje barkflis. Pund en pæl i jorden ved siden af træet. Binde et reb til det og træet. Dette vil hjælpe træ at vokse oprejst, og vinden banke ikke det over nemt hvis det blæser hårdt. Vand området grundigt.

Tips & advarsler

  • Vand vil dybt en gang om ugen i 6 uger give dit træ en sund start. Du kan anvende flydende gødning.
  • Undgå at grave op jorden ved enhver citrus træ. Rødderne forbliver overfladisk og beskadige nemt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com