Hvilken indflydelse har mængden vand på tomatplanter?

March 13

Hvilken indflydelse har mængden vand på tomatplanter?

Jord, vand og lys er de primære krav til tomat havearbejde. En gennemsnitsfamilie brug for tre til fem tomatplanter pr. person at have tomater, alle i vækstsæsonen og i vintermånederne, tyder på University of Missouris hjemmeside. Giver planter og planter med den rette kombination af disse udbytter sund tomatplanter, der producerer store mængder af tomater.

Betydning og funktion

Den afgørende faktor for vanding tomatplanter er balance. De ideelle jordbundsforhold bør være meget fugtig, uden mætning. Vand funktioner til at bære næringsstoffer fra jorden via rodsystemet og plantens vaskulære system. At skabe den perfekte mængde af vand og fugt resulterer i sunde planter, der producerer store mængder af blooms og dermed frugt.

Mængden af vand

Tomater kræver flere mængder vand end mange grøntsager. Et par inches af vand pr. uge er alt det tager for sund tomatplanter, rådgiver University of Missouri hjemmeside. Over vandes tomatplanter lider af svag rodsystemer, blossom rot, root rot og revnede frugter. Under vandes tomatplanter lider af modtagelighed for sygdomme og skadedyr, blade eller blomstrer droppe og lavere frugt udbytter. At give den korrekte mængde vand øger tomat havearbejde succes.

Advarsel

Mens tomatplanter har brug for tilstrækkelige mængder af vand, er det vigtigt at bruge pleje i hvordan du vand dem. Sprøjt vand på stilke, blade og frugter gør planterne modtagelige for sygdomme og solen skoldning. Den bedste metode til vanding er i bunden af hver plante. Ikke blot vil du gøre visse at give den helt rigtige mængde vand, du vil undgå sprøjt plantedele.

Fugt niveauer

Øge mængden af vand i tørre områder eller haver uden tilstrækkelig bioklip. Det kan være fristende at vand dagligt og tillade vand til swimmingpoolen på bunden af hver plante. Bruge en vand gauge til at bestemme hvor meget nedbør, tomat Haven modtager i løbet af ugen. Yderligere mængder af vand kan tilføjes efter behov. Centrale er at arbejde med moder natur og give tilstrækkelige mængder vand til at opretholde ordentlig fugt niveauer for optimal tomat vækst og frugt udbytte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com