Om Black Cherry blade

March 14

Træet sorte kirsebær (Prunus serotina) vokser til 90 fødder i nogle tilfælde med sortimentet koncentreret i den østlige halvdel af USA og en stor del af Mexico. Black cherry er nyttig som en landskabspleje art, med dens attraktive klynger af hvide blomster, kirsebær og skællende, mørke bark. Bladene af sorte kirsebær har også betydning og de finde i appellen af dette træ.

Form

Arrangeret på kviste i en alternativ mønster, bladene af sorte kirsebær træ besidder en elliptisk form, bemærker de "nationale Audubon Society Field Guide til træer: Eastern Region." Black cherry blade vokser til mellem 2 inches og 5 inches i længden, med bredder op til 2 inches. Black cherry blade har små fordybninger langs kanterne, der ligner miniature tænder på en sav. Slutningen af black cherry blade vokslys til en skarp punkt.

Farve

De øverste sider af en sort kirsebær blad tage en skinnende, mørke nuance af grøn som de modnes. Undersider er et subtilt lysere nuance af grøn, med en belægning af minut hår. Efterårsfarver black cherry Tree tilføje til sin prydværdi, som bladene forandring fra deres grønne nuancer til diverse nuancer. Blandt de mest almindelige er farver som orange, rød og gul.

Skadedyr og sygdomme

Den østlige telt caterpillar er en farlig fjende af den sorte kirsebær træ, som denne skadeorganisme vil fortære blade i stort tal. Den resulterende bladtab black cherry Tree får træet til at lide, fører til døden i nogle tilfælde. Browsing af dyr, specielt rådyr, skader sorte kirsebær træer, og ofte dræber planter. En almindelig sygdom, der rammer black cherry blade er kirsebær leaf spot, en lidelse der undertiden dræber de unge træer.

Farer

Bladene af sorte kirsebær træ indeholder en form for cyanid, som er yderst giftige for dyr og mennesker under de rette omstændigheder. Cyanid forbliver "bundet" i et stof kaldet prunasin, Ifølge National Forest Service. Når den sorte kirsebær løv begynder at visne sent i vækstperioden, udgivelser cyanid, at blive en fare for husdyr, der beslutter at spise bladene. For eksempel, i 2001, en ulige kæde af begivenheder, der førte til abort af mange heste i Kentucky--en begivenhed spores tilbage til teltet larver spiser black cherry blade og derefter udskiller deres afføring i hesten græsgange, forklarer Floridata.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com