Den bedste måde at installere en Liner til en 24' runde over jorden Pool

March 14

Den bedste måde at installere en Liner til en 24' runde over jorden Pool

Installere en pool liner i en 24-fods-runde over jorden pool kan være svært, men der er flere tips og tricks, der gør processen med at installere en pool liner meget lettere. Mens det er muligt at gøre dette projekt alene, vil har et par venner hjælp gøre det meget lettere.

Materialer

En perfekt foret 24-fods-runde over jorden pool kan opnås med brugen af rigtige værktøjer. Det er vigtigt at have en barberkniv skarp kniv til at skære de coping, der holder lineren på plads. Dette vil holde lineren jævnt på plads og forhindrer ujævne kanter, der kan rive foring, når vægten er anvendt. Det er også vigtigt at have den rigtige slags liner. De fleste pools bruge vinyl liners, men karakteren af plast er nøglen. Hvis lineren ikke kommer med pool, Sørg for at købe en tunge vinyl, der er designet til 24-fods-runde pools. Det er bydende nødvendigt, at foringen passer poolen præcis. Lufthuller vil medføre problemer.

Forberedelse

Forberedelse er lige så vigtig som materialer. Puljen skal være helt plan inden du installerer lineren. Den bedste måde at gøre dette er at måle afstanden mellem den øverste linje i poolen og pool base. Målingerne skal være inden for 1 tomme af hinanden på alle sider. Tilføje eller fjerne snavs fra ujævne steder. Brug ikke sand som en base, da dette kan medføre pool og liner at rive. Puljen skal være helt tør når du installerer lineren. Installation af foringen bliver lettere, hvis flere mennesker hjælpe.

Proces

Den bedste måde at sikre færrest mulige rynker i foringen er at drapere foringen over toppen af puljen, men kun tillade de meget midterste af liner at røre pool base. Justering af hvad bliver snart base kanterne af liner mod pool væggene guide hjælper foringen i den korrekte plads. Da vandet er føjet til puljen, langsomt sænke lineren i puljen. At holde lineren henslængt som vandet er tilføjet er den bedste måde at undgå rynker. Rynker kan alternativt fjernes ved at trykke på kanterne af lineren ind i kanten af poolen med dine fødder. Denne metode fungerer bedst, når færre mennesker installerer liner. Når coping er installeret, kan ikke skære det overskydende liner fra under pool væg. Foringen vil gradvist trække og bruge meget af de resterende liner. Skære det vil forårsage liner at falde ind i puljen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com