Vandplanter til en guldfisk & Koi vand haven

January 31

Vandplanter til en guldfisk & Koi vand haven

Tilføjelse levende planter til din guldfisk og koi vil damme give dem med avl levested, fødevarer, sikkerhed og sikrere vandparametre. Hvor fisken have adgang til planterne, vælge fisk-safe planter. Husk på, at koi har et dårligt ry for at spise mange Dam planter. Beskytte langsommere voksende og dyre enheder med plante bure eller af forstærkning dem med klipper.

Azolla

Azolla (Azolla mexicana) vokser hurtigt og har evnen til at fjerne organiske giftstoffer fra vandet. Azolla er en lille, frit svævende plante, der vokser til 1/4 tommer i bredden. Denne plante trives i fuld sol og næringsrige vand. Guldfisk og koi fortære det let. Azolla udstiller "falde farve" året rundt i ideelle vækstbetingelser, og er hårdfør i zonerne 7-10.

Frog's-bit

Vælg frog's-bit (Limnobium spongia) til brug med azolla eller som en større, mere hårdføre og blomstrende alternativ til azolla. Vokse frog's-bit rodfæstet eller som frit svævende prøver. Tætte måtter af Frøens-bit kan overtage damme, så lejlighedsvis, delvis fjernelse anbefales. Frog's-bit er hårdfør i zonerne 6 eller højere.

Hårdføre åkande

Hårdføre åkander (Nymphaea venusta) bør være matchede til størrelse og dybde i din dam. Der er miniature og standard sorter kan købes i de fleste havecentre. Hvis du ønsker pålidelige blossoms, er beskyttelse fra koi og guldfisk nødvendig.

Bladderwort

Bladderwort (Utricularia vulgaris) gør en god levende børnehave for koi og guldfisk steg. Bladderwort vokser i klumper, driver og tætte måtter i hele ferskvandssystemer i USA. Dette anlæg giver meget tiltrængt mad og husly for unge fisk og hvirvelløse dyr. Bladderwort får sit navn til flere, små blærer det bruger til at fælde lille bytte hvirvelløse dyr. Bladderwort er hårdfør til zone 2.

Parrots fjer

Parrots fjer (Myriophyllum aquaticum) multiplicerer hurtigt formere og kan fjerne giftstoffer fra vandet. Parrots fjer kan blive delvist begravet eller venstre til at flyde, og er hårdfør til zone 6. I områder, hvor det er bør hårdføre papegøje fjer overvåges nøje, da det betragtes som en invasive arter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com