Ideelle betingelser for abrikos træer

March 16

Ideelle betingelser for abrikos træer

Abrikos træer blomstrer tidligt i foråret når der er stadig en mulighed for frost. De hvide og lyserøde blomster vises i maj. Den lodne orange-gule frugter er modne i juni til August. Denne sten frugttræ vokser hurtigt og har en levetid på 20 til 30 år. Abrikoser har brug for krydsbestøvning, så plant mindst to sorter for at sikre udviklingen af frugt. Ifølge University of Wisconsin kooperative udvidelse er abrikoser mere hårdføre end ferskner og japanske blommer. Abrikoser kan stadig være frost beskadiget selv når plantet i ideelle placeringer.

Beliggenhed

Abrikos træer drage fordel af vokser i frostfri zoner. Denne sten-pit frugt træet er hårdfør i USA 's landbrugsministerium (USDA) hårdførhed zoner 5-7. Den abrikos kultivar manchuriske overlever i USDA zone 3.

Abrikos træer kræver mindst otte timers fuld sol hver dag til at vokse og producere frugt korrekt. Webstedet plantning skal have tilstrækkelig plads til den modne størrelse af en abrikos tree. Den gennemsnitlige størrelse af en abrikos tree er 20 til 50 fod i højden. Når en abrikos træ er plantet, kan det ikke lide at blive flyttet, så det er vigtigt at plante træet i den bedste placering i første omgang.

Elevation

Det ideelle sted for abrikos træer er på en blid skråning. Ikke plante på en bakketop da frugttræer er udsat for stærk vind og barske vejr. En forhøjet område fremmer god luftstrøm omkring den abrikos tree. Når temperaturen falder om natten, søger de varme luft stiger og den kolde luft de laveste områder. Lavere områder har en øget risiko for at udvikle frost mere end højere jorden.

Jord

Undgå beplantning abrikos træer i områder, der indsamler vand. Root rot opstår, når træet er udsat for stillestående vand i længere perioder. Abrikos træer kræver godt afdrypning jord med en høj grad af fertilitet. Bland gødning og kompost i jorden et år før plantning. Teste jorden for pH-niveau. Abrikos træer vokser bedst i jordbund med en pH række 6.0 til 7,5. Gør ikke forandringer i Jordens surhedsgrad uden først at teste den.

Ukrudtsbekæmpelse

Fjerne ukrudt og græs fra området plantning. Et ideelt sted indeholder ingen konkurrence fra andre planter. Efter plantning, holde ukrudt væk fra linjen drop, som er hvor rødderne vokser. Brug ikke en plæneklipper til at fjerne vegetation, da dette kan beskadige trunk eller rødder af abrikos træ. Barkflis omkring træet med en 6 til 8 tommer lag af flis eller halm. Dette vil reducere væksten af ukrudt. Holde muld fra stammen i en radius af 12-tommer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com