Sådan Block, bandage og binde en Mobile Home

March 17

Sådan Block, bandage og binde en Mobile Home

Mobile homes, også kaldet produceret boliger, levere billig og komfortabel boliger til mennesker med begrænset eller fast indkomst. Dagens mobilhomes indeholder samme funktioner og faciliteter for traditionelle boliger men i en mere kompakt system. Nyere modeller af produceret boliger er meget stærkere end ældre modeller og kan have slips-ned og afstivet systemer indbygget i deres strukturer. Lokale bygningsreglementer kan variere på kravene til blokering, afstivet og binde nede mobilhomes. Forskning din lokale bygningsreglementer grundigt før du fortsætter.

Instruktioner

•Fjern alle rester fra området hvor mobile home vil være sikret.

•Lay en 6 mil sort plastfolie under mobilhome til at kontrollere fugt nedsivning.

•Pour beton plader til at fungere som sidefødder for blokke. Opbygge 4-af-16-af-16 tommer træ former for beton. Blande betonen med vand og hæld det i formularerne. Glatte overflader med en murske derefter køre en længde på 2 x 4 tømmer over betonen til at afslutte det off. De betonplader skal placeres på 8 - 10-fods mellemrum. Tillad betonen til at helbrede pr fabrikantens anvisninger.

•Indstil 8-af-8-af-16 tommer betonblokke på plade til at fungere som en mole under mobile hjem. Dobbelt-stabling blokke er tilladt i nogle samfund, hvis stakkene er ikke mere end 5 blokke i højden. Hver række skal stables vinkelret på den tilstødende række blokke.

•Brug hydrauliske donkrafte til at indstille skinnerne af mobilen hjem på de konkrete blokke og sikre, at bunden skinnerne af enheden hvile på molen overflade.

•Ansigt inde i det mobile hjemmet og bruge en tømrer niveau til at kontrollere, at strukturen sidder jævnt på molen system. Eventuelt justere placeringen af hjemmet på blokke på både spidser og alle fire hjørner.

•Installer surringsanordninger kabler over toppen af hjemmet. Kablerne skal krydse over tag spær for ekstra styrke. Køre kablerne over tag beskyttere monteret på tag kanter; Hvis der findes nogen tag beskyttere til stede, kan de købes med slips-ned kabler. Sikre, at kablerne ikke dækker et vindue eller dør. Nogle modeller af mobilhomes har frame ankre eller stropper, der hang fra bunden af enheden i stedet for over-the-top kabler.

•Sæt remme og kabler til jorden spændemøtrikken. Med nogle typer af ankre skal de være skruet i jorden. Justere spændingen på ankerpunkter ved vekslende ene med den anden for en selv vedhæftet fil.

Tips & advarsler

  • Slips-ned din autocamper kræver type bestemmes af typen af jord i dit område. Rådføre sig med en lokal bygning inspektør til at bestemme, hvilken type af udstyr og metoder, der anbefales til din specifikke placering.
  • Simpelthen sikring mobilhome på en betonplade er ikke den anbefalede metode på grund af normale frost og tø hivning der forekommer i jorden i mange områder af landet.
  • Før du installerer slips-ned eller andre afstivning udstyr til dit mobile hjem, finde nytte linjer og kabler på din ejendom at undgå udfald og potentielle farer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com