Hvordan til at løfte tunge ting til et spær opbevaring

March 17

Boligejere, der har brug for ekstra plads til opbevaring ofte bruge loft spær område til at gemme tunge genstande såsom møbler. At få disse ejendele i rummet kan indebære visse vanskeligheder, da du skal som regel forhandle temmelig smalle passager, og åbninger. En godt gennemtænkt plan og i nogle tilfælde, brugen af mekaniserede bistand vil hjælpe dig fuldført opgaven.

Manual

For tunge genstande, som du skal manuelt flytte ind i loftet spær, såsom en sofa eller skrivebord, er en god plan at få to hjælpere til at hjælpe dig i stedet for at forsøge jobbet selv. Har en person hjælpe dig med at løfte og flytte objektet, mens anden personen styrer to af du op ad trappen. De to løftere skal afhente objektet på samme tid og lift fra deres knæ i stedet for ryggen. Bevæge sig langsomt og omhyggeligt op ad trappen, at lade den person, der ikke løfte hjælp koordinere bevægelser af løftere.

Hånd lastbiler

Hånd lastbiler kan hjælpe dig med at flytte tunge genstande op til spær rum. Du simpelthen placere objektet på dolly og løft det forsigtigt fra et trin til et andet. Du kan også leje eller købe en magt hånd trunk. Denne maskine har evnen til at forcere trapper ved mekanisk kraft, forlader du fri til at guide den komfortabelt op ad trappen. Når du bruger hånd lastbiler, står over for objektet og har nogen guide dig som du sikkerhedskopiere trin.

Attic Hoist

Til lofter, som ikke har fast trapper, kan du bruge en kvist hoist for at løfte objekter. Hejseværker enten tillægger loft tværbjælke i loftet eller bruge en metal platform som en base. Maskinen bruger en motor til at løfte objekter lige op til loftet gennem en indrammet åbning. Hvis dit loft åbning allerede har en pull-down stige, skal du muligvis ramme en anden åbning for at bruge flagets.

Sikkerhed

Før løft nogen tunge genstande, udføre nogle strækøvelser til at varme op din krop for den kommende anstrengelse. Altid sørg for stien op til spær plads er klart af objekter eller snavs. Overfladen af enhver trappe eller stigen skal være helt tør. Har en plads, der er afsat til at gemme objektet i loftet. Undgå at skulle løfte en tung genstand over skulderen, hvis det er muligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com