Hvordan man dyrker en have

February 4

Med denne artikel vil du lære hvordan man dyrker en have, der vil producere nogle af de største frugt og grøntsager du har set. Jeg vil også give tips om virksomheder, der har god havearbejde frø samt gode priser til at matche.

Instruktioner

•Finding ret frø til din have. For at finde de rigtige frø til din have, skal du sørge for at finde de rigtige virksomheder, der har produceret kvalitets frø. Nu kan du gå til din lokale walmart eller endda en lokal økologisk butik. Nogle mennesker foretrækker at købe planter og ikke gider med frø. Hvis du vil gøre dette derefter foretage sikker planterne ser sunde og har ingen sygelig blade på dem. Endnu en gang walmart bærer disse samt Lowes og Home Depot. Jeg foretrækker at gå med selskaber du nødt til at bestille fra, fordi de er planten planteskoler og kun sende bedste af, hvad de har. Der er et par, vi bruger til at få vores frø fra http://www.tomatogrowers.com/index.html
er en og den anden er http://www.gurneys.com
. Nu gurneys bærer tild af forskellige typer så vælg hvad du kan lide, er den bedste måde at se gennem deres varer og finde hvad der interesserer dig. De bærer også planter, så du ikke behøver at bekymre sig om andet trin, hvis du vælger denne indstilling.

•Hvis brug af frø skal du også starter bakker. Disse kan købes ganske billigt på dit lokale walmart. Nogle mennesker foretrækker at købe lidt bælg, der holder frøet og holde fugt at give frø til at vokse. Nu er denne del helt op til hvorvidt du foretrækker ikke at få beskidte. Hvis du kan bare købe en god blanding af snavs og gødning at starte dine frø i magasinerne. Plantning to eller tre til hver er ikke dårligt, så længe du holder øje med dem og kan adskille dem når de er store nok som ikke at kvæle de andre ud. Hold dem fugtige. Det er også godt at få en farmer's almanac, så du kan vide, når såsæsonen for dit område vil være. Men dens normalt de samme overalt, ikke sætte noget i jorden indtil efter sidste frost. Voksende din frø indendørs indtil de er klar til at plante udenfor er forholdsvis enkel. Plante frøene, holde fugtig og give masser af sollys. Begynd at vokse dem selv et par uger før plantning sæson for at give dem en god chance for overlevelse på ydersiden.

•Getting jord i din have klar. OK blev du set jeg sat sand som et krav. Nu kan du vælge ikke at gøre dette. der er ikke noget problem. Men i min erfaring med forskellige typer af jord jeg har fundet, en sandet jord tillader rødder at sprede hurtigere at lade planten til at vokse til fulde potentiale, således at give os 10ft bestandene af majs, vi bruger til at vokse. OK, så vi er klar til at arbejde på jorden. Hvis du har en rorpind dette kommer handy og gør dit arbejde lettere. Hvis ikke derefter sin gonna tage en masse albue fedt at få det forberedt. Uanset hvad jorden skal vendes og rødder fra græs og ukrudt fjernes om muligt. Starte ved hjælp af raken for at rive væk snavs. Derefter bruge hoe begynde at dreje jorden. Når dette er gjort, hvis du vælger at bruge sandet og husk gødning, kan så det spredes over jorden og arbejdede i det. Du ikke vil bruge tild af sand, fordi det kan holde til dine grøntsager, gør det svært at spise, hvad du vokser. Kontroller, at du finder et sted, der får masser af sol. Samt fugt, men ikke vand logget. Nu er det tid til at få det klar til ruller at sætte det i. På den måde når du planter dine grøntsager kan du gå i mellem ruller til tendens til din have. Når du har fjernet ukrudt og vendte over jorden og tilføjede sand og gødning er du klar til at plante dine planter, når sæsonen er rigtige.

•Nu når dens tid til at plante. Tag din hakke og dine planter og nogle vand. Trække snavs tilbage for at forlade en hel stor nok til at dække rødderne og nogle af stilken. Plante dine planter i ruller alle vej tværs over og derefter vand godt. Som de vokser kan du finde pinde og bruge strimler af en gammel t-shirt til at binde dem op, så de ikke lå på jorden.

•Also Rul ned på siden og se på tips og advarsler. De kan give nyttige oplysninger gennem processen.

Tips & advarsler

  • Placere en 10" metal-pæl i jorden kan hjælpe afværge modermærker. Skal du blot placere det i slutningen af din have og brug noget metal at ramme det om morgenen og om aftenen og vibrationer vil skræmme dem væk fra din dejlige have uden pesticider at skade din krop.
  • For grønne bønner kan du binde to pinde i en tipi ligesom stil på hver ende binde strengene i forskellige højder på hver side, således at de kan vokse på disse og stå højt samt holde fugle ud af dem.
  • Og selv om jeg er helt vild broccoli selv vokser det på en anden del af din have kan hjælpe med at afholde biller fra alt andet.
  • Det er også klogt at investere i små beholdere, der tiltrækker og fælde bier, så du ikke behøver at bekymre sig om at få stukket mens udenfor. Placere den i modsatte ender af din have til at holde dem væk fra dig.
  • Når plantning frø i bakker ikke sætte dem så langt kan de vokse. Længde fra fingeren tip til den første kno er tilstrækkelig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com