Problemer med sammensatte dæk materiale

February 6

Problemer med sammensatte dæk materiale

Sammensatte pyntede er en lav vedligeholdelse materialet, der er lavet af en kombination af træ og plast. Denne kombination gør det pyntede materiale modstandsdygtig over for vejr og insekter. Derfor, det varer meget længere end træ, hvilket er grunden til mange mennesker vælger dette produkt over regelmæssige træ. Ikke desto mindre har sammensatte pyntede stadig sine problemer.

Forringelse og brud

Der var en tilbagekaldelse i maj 2009 af sammensatte pyntede fremstillet af Louisiana-Pacific. Denne sammensatte pyntede blev tilbagekaldt, fordi det kan ødelægge på grund af for tidlig forringelse. Louisiana-Pacific erklærede, at det modtog 37 rapporter informere det, at den sammensatte pyntede havde brudt. Dette brud medførte 14 skader, herunder alvorlige skader såsom en brækket håndled og en forstuvet ankel. Dette er et fælles problem med composite pyntede.

Lakering

Et andet problem med composite pyntede er, at det ikke kan være refinished som almindeligt træ. Hvis træ pyntede begynder at se dårlige og får ridser eller revner, kan det være slebet og refinished. Dette er imidlertid ikke tilfældet med composite pyntede. Det pyntede ville have erstattes, som ville skabe mere bekostning.

Miljøspørgsmål

Da sammensatte pyntede er lavet med plast, er det ikke miljøvenlige. Hvis det begynder at lede dårlig og du smider det væk, vil det gå til en losseplads, hvor det vil fortsætte med at sidste i mange år.

Skimmel

Sammensatte pyntede er modtagelig for skimmel problemer. Det træ, der bruges, når du foretager sammensatte pyntede er normalt venstre-over træ, der ikke er holdbare. Dette træ absorberer fugt og vil begynde at form sort mug inde plastik og på overfladen, som er farligt for dit helbred. Når dette sker, bliver den sammensatte pyntede nødt til at blive erstattet, skabe ekstra udgift.

Strukturelt lyd

De fleste sammensatte håndlister er ikke op til bygningsreglementer. Hvis composite pyntede strøer er lavet 16 inches fra hinanden, hvilket er normalt, vil de begynde at synke under pres fra vægt. Dette kan være meget farligt, fordi tværbjælke kan bryde, forårsager nogen til at falde og komme til skade. Skaberne af sammensatte pyntede foreslår derfor, at gøre strøer 12 inches fra hinanden for at forhindre dette.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com