Hvordan til niveau et skur på en skråning

March 19

Hvordan til niveau et skur på en skråning

En stald er en populær og effektiv sted at gemme elementer, som du ikke ønsker i dit hus, der skal beskyttes mod tyveri og vejret. En stald bygget på en skråning kan begynde at læne sig over tid, hvilket gør strukturen potentielt farlige. For at gøre skuret sikkert og brugbart vil du igen nødt til det niveau. Korrekt nivellering en stald tager en smule tid og vide hvordan.

Instruktioner

•Dig et hul ved siden af en af molen stillinger på downhill side af skuret med din skovl. Gør hullet, flad og dyb nok til at placere flaskedonkraft under gulvet tværbjælke skur en fod fra stillingen.

•Sæt stikket ind i hullet, lukke trykventilen på jack, og pumpe jack for at hæve den til bunden af gulvet tværbjælke af skuret. Placer din 4-fods niveau på skur gulvet og have en assistent, se det for at fortælle dig, når gulvet er niveau.

•Klippe gennem molen indlæg med din bajonetsav og løfte rammen ved at hæve donkraften. Skub en 2 tommer x 6 tommer x 10 tommer behandlet bestyrelsen mellem toppen af stillingen og bunden af tværbjælke ovenfor. Tilføj boards som nødvendigt at niveau at side.

•Dig et hul, placere jack, skære stillingen, løfte rammen og placere boards til niveau den modsatte side af skuret. Gentag på begge sider som er nødvendige for at level skur gulvet.

•Tag stikket og tillade den fulde vægt af skur til at holde skrå brædderne på plads. Drive et galvaniseret 16d søm op, i en 45 graders vinkel gennem hver størrelse af begge indlæg, gennem bestyrelser, og i den ovennævnte tværbjælke.

Tips & advarsler

  • Altid bære sikkerhedsbriller en tunge læder arbejdshandsker, når du bruger magt og håndværktøj.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com