Hvordan man laver en filtet vægtæppe

March 20

Filtet vægtæpper Se boheme-chic når føjet til din udsmykning ordningen, uanset værelse. At vide hvordan man laver din egen filtet vægtæpper giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige håndværk medier til at skabe noget virkelig attraktiv for dine vægge. At vide hvordan man laver filtet vægtæpper også giver dig mulighed for at præsentere klog håndlavede gaver til enhver lejlighed.

Instruktioner

•Klippe et kvadrat af uld stof måle 24 af 24 inches. Vend uld med højre side vender nedad. Klem en linje af hot lim langs alle kanter af uld-pladsen, og derefter folde alle kanter indad ved 1/2 tommer. Lad det tørre i 10 minutter.

•Vælg en 24 af 24 tommer tynd træ panel og placere den foran dig med den ønskede side vender opad. Sætte en stor "X" i hot lim på overfladen af træplader, fra det ene hjørne til det andet. Vælg dette træ panel, eller flise, fra et håndværk og hobby levering butik.

•Grasp af hemmed uld square og placere det centreret over panelet træ limet overflade. Overholde uld med den højre side opad. Bruge kagerulle fra bunden af træ panel opad, at trykke på stoffet på plads. Lad det tørre i 10 minutter.

•Soak et køkken skuresvampe pad med vand fra hanen og vride det ud for at udvise overskydende fugt fra det. Anvende det på overfladen af materialet, uld og polere det i cirkelbevægelser over hele overfladen af stoffet. Denne teknik er kendt som filtning og det bruges til at gøre uld ligne filt uden at skulle bruge det nemt revet filt i dit håndværk. Buff stoffet i cirka fem minutter med en skuresvamp, indtil det er fuzzy og filtet.

•Drej over panelet og bore en hængende beslag langs kanten du vil markere som "toppen" af vægtæppe. Bruge to 1/4-inch skruer til dette.

•Opret en tiltalende design med akryl maling, stencils og børster over tatted, filtet uld stof. For eksempel kan du placere en stencil i en stor sommerfugl over midten af uld, og derefter tage din tid, farve det med maling af enhver farve sort. Brug din fantasi og lade din kreativitet guide dig. Lad det færdige malet design tørre i 2 timer.

Tips & advarsler

  • Bare hænge dit nye filtet vægtæppe.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com