Støv pleje for en Central støvsuger

March 22

En central støvsuger er en enhed, der er installeret på et område som en kælder eller garage. Slanger eller PVC rør er forbundet til enheden og forretninger i hele huset. Hvis du vil bruge en centralstøvsuger, er en slange tilsluttet til en af forretninger og knyttet til rengøring tilbehør. Støv og snavs opsamles derefter i central vakuum enheden, når enheden er tændt. Ligesom mange standard støvsugere, kan central støvsuger samle en stor mængde af støv i enheden, og det kræver støv pleje og vedligeholdelse. Afmonterer enheden, når der udføres vedligeholdelse på den.

Hovedenheden

En central støvsuger enhed er drevet af en dedikeret og jordet stikkontakt. En indikatorlampe lyser på enheden, når filtre og poser kræve udskiftning. Central støvsuger har en stor filter og taske. Nogle enheder bruger en standard papir eller plastic pose til at samle støv og snavs. Udskiftning af filter og taske rutinemæssigt vil reducere støv oprustning i enheden. Seal for filter og vakuum pose skal være lufttæt at sikre støv ikke angiver enheden. Hvis støv er i enheden, skal du tørre dele med en tør, fnugfri bomuldsklud.

Vedhæftede filer

Slanger, der opretter forbindelse til forretninger kan samle støv. For slangen er tilsluttet sikkert til stikkontakten, når du bruger slange til støvsuger. Brug en tør fnugfri bomuldsklud til at tørre ydersiden af slangen fra ende til anden. Tjek power wand til at sikre, at der er ingen træsko eller forhindringer. Skåret væk forhindringer fra penslen roll, og tørre magt wand og andre vedhæftede filer med en tør, fnugfri klud.

Tilbehør

Tjek power wand til at sikre, at der er ingen træsko eller forhindringer. Skåret væk forhindringer fra penslen roll og tørre magt wand og andre vedhæftede filer med en tør, fnugfri klud. Plast vedhæftede filer, der ikke bruger el til at drive fra slangen kan skylles i varmt vand. Tørre tilbehør helt før du bruger dem igen.

Beklædning

Fordi den centrale enhed er placeret i et område, som en kælder eller garage, samler støv batterihuset. Suge produceret fra central støvsugeren vil også indsamle støv fra omkringliggende områder, når enheden er tændt. Rutinemæssigt ren kabinettet på enheden med en duster eller tør klud til at undgå støv at komme ind i enheden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com