DIY Cement bordplader

February 10

DIY Cement bordplader

Beton bordplader er bygget ved at hælde cement i former bygget til dybde og længden af den ønskede køkkenbordet. Farve pigmenter er tilføjet til at skabe den nøjagtige farve køkkenbordet ønskes. Former for bordplader lavet med udskæringer til vasken og VVS åbninger for vandhaner på plads før hælde. Farvede aggregater er tilføjet under miksningen eller drysses i bunden af formen før hælde. Forstærkning mesh eller re-bar forhindrer revner under placering på den kabinet base køkkenbordet og tilføjer styrke kræves til langtidsbrug.

Overvejelser

Ifølge Anne Balogh vejer i hendes artikel "Hvordan at undgå fejl når du installerer beton bordplader," beton bordplader ca 10 til 15 pounds per kvadratfod. Hvis du har nogen tvivl om den kabinet base evne til at bære vægten, tilføje et ark af ¾ tommer krydsfiner som en base til køkkenbordet.

Opbygningen af forme til køkkenbordet kræver præcise målinger og snedkeri færdigheder. Oprette en nøjagtig skabelon af din køkkenbordet, ved hjælp af pap for at sikre en perfekt pasform. Skabelonen skal være markeret for vask og VVS udskæringer. Til beton bordplader er vask og VVS udskæringer en del af formen. Du kan ikke klippe disse efter de konkrete køkkenbordet har tørret. Kontroller de bredde målinger med mellemrum og justere din skabelon til en mur, som er uden for pladsen.

Forme og forsyninger

Bygge formen med materialer, der er stærk og stiv til at modstå presset våd cement vil lægge på formen. Bruge melamin, metal, træ og gummi produkter til at opbygge køkkenbordet former. Bygning former for bordplader med kurver kræver fleksible materialer og omhyggelig opmærksomhed på detaljer for at sikre, at former vil bevare den tilsigtede form. Opbygningen af formene kræver seks til otte timer at gennemføre.

Et godt understøttet arbejdsbord til formularen til at hvile på skal være stærk og niveau. Beton er tung, og formularerne, der skal forblive niveau og uforstyrret i hele den hærdning proces, som kan være op til 28 dage.

I bunden af formen bliver den øverste overflade af den færdige køkkenbordet. Bruge en glat produkt som Formica til bunden. Beton vil afhente eventuelle mangler i mug bunden; ved hjælp af en glat produkt fjerner overdreven slibning for at oprette en spejl-glat overflade.

Sække blandinger er tilgængelige for beton bordplader, nogle med farvepigmenter i blandingen. Nogle af de færdigpakkede blander indarbejde fiber forstærkning for styrke, praktisk gennemførlighed og minimerede revner. Forhøre sig om udbyttet pr. pakke til at sørge for at have tilstrækkelig mix til din bordplade. Datablade inkluderet i mix vil give oplysninger om blanding, tørring og hærdning gange.

Sørge for at få tilstrækkelig hjælp når dreje køkkenbordet højre side op til fjerne former.

Efterbehandling

Bruge diamond puder på vinkelsliberen til udjævning og polering af overfladen af køkkenbordet. Bruge aggressive, grovere gryn af puder til at fjerne pletter og lille overflade revner. Bruge gradvis finere kornstørrelser til slutpolering for at opnå glans og glathed. Male køkkenbordet i et godt ventileret område og slid beskyttende gear for at beskytte dine øjne og undgå at indånde støv.

Efter placering af de konkrete køkkenbordet på kabinet soklen, caulk omkring vasken og langs ryggen hvor køkkenbordet møder muren; Brug en god silikone caulk for dette. Du foretrækker måske at anvende farve-matchede injektionsmørtel udfylde hvor køkkenbordet møder muren. Farve-matchede injektionsmørtel vil camouflage bred huller på væggen.

Anvend en sealer til den overflade, der er mad-safe, ikke-gulfarvning og varme - og ridsefri. Anvendelse af en bivoks finish over sealer forbedrer glans og beskytter de konkrete køkkenbordet mod pletter. Bivoks vil kræve yderligere programmer med jævne mellemrum.

Beton bordplader vil ridse; bruge skærebrætter, og undgå at sætte hot pans direkte på overfladen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com