Betydningen af forskellige blomster

February 16

Mens de fleste mennesker indser blomster såsom roser udtrykke følelser af kærlighed, ved de ikke, at mange andre blomster foreslå forskellige tanker og følelser. Nogle blomster har længe haft tilknytning til forskellige følelser og menneskelige egenskaber.

Religiøs betydning

En religiøs betydning lægger sig til visse blomster, som baby's breath, som folk linker til renhed i hjertet og pust af Helligånden, ifølge levende kunst originaler hjemmeside.

Følelser og karaktertræk

Mange blomster har menneskelige følelser forbundet med dem, som en rose, der symboliserer kærlighed og iris betydning tro og håb. Andre blomster, såsom calla lily, tilkendegiver træk folk værdi såsom skønhed.

Legend

Legenden siger, et mexicansk barn på vej til kirke ved juletid. Mangler nogen penge til at købe en passende tilbyder, tog han en ukrudtsplante at præsentere barnet Jesus, en ukrudtsplante, der blomstrede i en smuk grøn og hvid plante med røde blomster. Siden da har Julestjernen symboliserede jul og renhed.

Ekspert indsigt

Delphinium, forbundet til attributter såsom en kærlighed for sjov, overfladiskhed og at være generøs, fik sit navn fra et græsk ord betyder "dolphin." Blomsten ligner en delfin næse og tog sin symbolik fra træk ved disse happy-go-lucky pattedyr.

Fun Fact

Knappen bachelor's, tilkendegiver cølibat og at være single, har en myte tilsluttet det, siger en bachelor ville bære en for at vise, han var forelsket i en ung kvinde. Blomsten ville forsvinde hvis følelsen ikke var gensidig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com