Sådan fjerner ukendte pletter

March 27

Sådan fjerner ukendte pletter

Enhver fremmed stof, der lander på en beklædningsgenstand kan forårsage en plet. Når du ved, hvad der forårsagede pletten, kan du målrette det for fjernelse med retsmidler kendt til sikkert at fjerne denne særlige type af pletten. Desværre, mange pletter opstår uden bærerens viden. Da forskellige pletter brug for forskellige former for behandling, kan at fjerne ukendt pletter være en vanskelig opgave. Nogle mysterium pletter kan identificeres ved deres lugt, placering og farve, men hvis du ikke ved med sikkerhed, hvad der forårsagede pletten, forkert behandling kan ødelægge dit tøj. Bruge behandling mindst tilbøjelige til at skade klæder efter teste dem på en skjult del af stoffet, og gå videre til en anden løsning, hvis pletten ikke er fjernet.

Instruktioner

•Soak farves tøjet i koldt vand i en time. Svamp en lille mængde opvaskemiddel på pletten, skyl grundigt og lad det lufttørre.

•Applicer en forbehandling løsning konstrueret for kombination pletter, efter producentens anvisninger på en løsning container. Vaske tøj med all-stof blegemiddel og din sædvanlige vaskemiddel.

•Spot behandle pletten med Renseri opløsningsmiddel. Placer beklædningsgenstand med den farvede side på en ren stak af klude og våd en anden ren hvid klud med Renseri opløsningsmiddel. DUP pletten fra de udvendige kanter i at undgå spredning af pletten. Som stakken af klude absorberer pletten, flytte til en ren plet på klude. Fortsætte indtil pletten er væk, så hvidvaske for at fjerne opløsningsmidlet.

•Mix 1 kop destilleret vand, 1 kop sprit og 2 tsk flydende fad vaskemiddel i en ren sprayflaske. Spray løsningen på pletterne, så hvidvaske som sædvanlig.

•Kontrollér en pasta ved at blande 1 tsk af tre procent brintoverilte med fløde af tandsten. Påfør pastaen til pletten med en ren hvid klud og lad det sat til 15 minutter. Børste eller skylle pastaen og hvidvaske med din sædvanlige vaskemiddel.

Tips & advarsler

  • Lufttørre tilsmudset tøj efter du anvender plet fjernelse teknikker. Kig på tøj omhyggeligt i naturligt lys til at sikre pletten er væk.
  • Brug ikke varmt vand på ukendt pletter eller maskinen tørre beklædningsgenstande, indtil pletten er fjernet helt. Varmen sætter mange typer af pletter ind i stoffet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com