Sådan klare ud en lagerenhed

March 27

Rengøring af en offentlig oplagring enhed kan være en skræmmende proces afhængigt af antallet varer, du har gemt væk. Men med passende viden og hjælp, nogen kan fuldføre opgaven. Hvis du har haft lagerenhed i en lang periode, er du tilbøjelige til at opleve en stor del af støv til at gå sammen med rod af dine ejendele. Som sådan, har et par skraldespande eller en dumpster kan også hjælpe med at rydde ud uønskede elementer fra enheden.

Instruktioner

•Åbn din storage-enhed ved hjælp af din tildelte nøgle. Nogle offentlige lagerenheder også kræve et nøglekort eller en adgangskode til at åbne. Hvis du har problemer med åbne din storage-enhed, tal til omstilling på vagt for bistand.

•Brug beskyttende briller og handsker i forberedelse til rengøring ud lagerenhed. De fleste offentlige opbevaring virksomheder tilbyder masser af plads til at tillade dig at fjerne dine elementer fra enhed midlertidigt som du rense ud af enheden. Hvis din opbevaringsenhed er særligt fyldt, fjerne et par punkter på et tidspunkt som et middel til at rense din storage-enhed i sektioner.

•Indstil hvad emner du gerne vil beholde, og hvad du kan undvære. Smide disse uønskede elementer i dine skraldespande eller bære dem en dumpster udenfor enheden. De fleste offentlige opbevaring virksomheder tilbyder dumpsters eller anden form for skrald service on-site, herunder områder til papirkurven, der kan genbruges.

•Rengør ud din storage-enhed gulve, vægge og loft ved hjælp af din kost og moppe på din fritid. Mange offentlig oplagring virksomheder sted retningslinjer for, hvilken type af rengøring leverer du kan bruge under denne proces; Men, sæbe og vand har tendens til at være de mest udbredte kemikalier. Når du er færdig med rengøring overfladen af din storage-enhed, erstatte dine varer så alle ejendele passer sikkert ind i enheden.

Tips & advarsler

  • Du kan muligvis nedgradere til en mindre opbevaringsenhed, når du er færdig med din rengøring, især hvis du har smidt ud af et stort antal elementer i processen. Denne nedjustering kan spare dig penge i det lange løb.
  • Altid tjekke med omstilling på pligt eller forvaltning for din offentlige lagerenhed til at afgøre, om der er nogen specielle retningslinjer eller forslag til rengøring din storage-enhed udlejning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com