Hvordan man kan identificere små blade stueplanter

March 27

Hvordan man kan identificere små blade stueplanter

Enhver plante, der vokser med held indendørs kan klassificeres som en stueplante. Mange stueplanter har små blade og er populære for deres smukke løv. En række faktorer anses for at identificere planter. Planter har en videnskabelig og et fælles navn. Det videnskabelige navn er konsekvent i hele verden, men der kan være flere almindelige navne, der varierer efter region. En sammenligning af funktionerne hus plante med detaljerede farvebilleder af stueplanter er en fælles metode til identifikation.

Instruktioner

•Observe den generelle form og størrelse af stueplante. Små blade stueplanter kan have en krybende, overlappende, afrundede eller oprejst vækst figur. Måle højden af anlægget og Bemærk bredde.

•Undersøg farven, tekstur og formen af de små blade. Bemærk hvis bladene er behårede, glat, skinnende eller plettede og margen (lotusblad kant) er glat eller savtakket. Klassificere bladform som afrundede, hjerte-form, langt eller tyndt og finde hvis bladene har en stilk (stilk).

•Look tæt hvor bladene vedhæfte til stilken. Med en modsat forlade arrangement, bladene er placeret direkte på tværs af stamceller fra hinanden mens med en alternativ ordning, bladene er forskudt på stænglen. To eller flere blade ud af en node med en krans arrangement.

•Observe vener i bladene. Vener, der udstråler fra et punkt i bunden af bladet er klassificeret som håndformede årer, mens blade med finnede vener har en lang vigtigste vene kører længden af bladet med forgrenede små blodårer.

•Note størrelse, form og farve af nogen blomster. Bestemme, hvornår den lille blad stueplante blomstrer i løbet af året. Undersøge enhver bær eller frugt produceret af anlægget.

•Consider de optimale vækstbetingelser for husets lille blad plante. Er anlægget foretrækker lyse, medium eller lavt lys, lav eller høj luftfugtighed, køligere eller varmere temperaturer?

•Søge opslagsværker at finde matchende små blade stueplanter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com