Alle mine toiletter har problemer med Flushing

March 27

Alle mine toiletter har problemer med Flushing

Nogle ting er værre end rødmen et toilet kun for at høre det giver off en sygelig, klukkende lyd. Hvad er værre, hvis alle toiletter i huset gør det samme. Hvis alle dine toiletter har problemer med træk, er der et par forskellige VVS systemkomponenter kan du kigge på for at identificere og løse problemet.

Vand Main

Vand main er forbindelse fra dit hus til vandforsyningen forudsat by eller kommune, du bor i. Hvis du bor i landet, kan dette være en vandtank, der er bundet til en brønd eller foråret. Hvis vandet vigtigste er blokeret eller ikke fungerer, din toiletter kan ikke fylde ordentligt, som påvirker deres rødmen. Hvis du har forbindelse til et kommunalt VVS levering, skal du kontakte byen for at se, om det kunne fungerer på vandledninger i dit område.

Blokere i kloak Main

Som vand main bærer vand til dit hus, bærer kloak vigtigste det væk. Alle spildevand skyllet gennem din toiletter går gennem denne centrale rør. I byen eller forstæder, kloak vigtigste bånd tilbage til kommunalt spildevand system samtidig i det pågældende land eller mere fjerntliggende steder, vil røret normalt føre til en Septisk system. Hvis det vigtigste spildevand er blokeret, kan ikke toiletter disponere over deres spildevand. Åbne cleanouts på de vigtigste til at rense ud kloakledning kloak, og fjerne blokeringen med en manuel eller elektrisk snegl.

Hjem VVS blokering

Et problem med et hjem VVS blokering er meget ligesom en kloak vigtigste blokering, men i dette tilfælde skal blokken sker på røret køre inde i dit hus, før det selv når kloak main. Disse kan være sværere at håndtere end en kloak vigtigste blokering, fordi du bliver nødt til at fjerne toiletter fra gulvet flanger at rydde rørene med en elektrisk eller manuel snegl. Start med på toilettet, der er nærmest den største kloak, og bruge en snegl til at rydde ud i rørene.

Udluftning stakken blokering

Vent stakke bruges til at hjælpe med at sprede kloakken gasser fra VVS-system i dit hjem. Disse rør afslutte typisk på taget eller siderne af dit hjem. Fordi de udsættes for elementerne, kan de blive tilstoppet med blade og snavs. Når det sker, kan det forstyrre ordningen trykket opretholdes inde i VVS-rør og forårsage dine toiletter har problemer rødmen. Fjern snavs ud af en udluftning stakken med en lang håndterede pole og klo udlæg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com