Tomat plante levetid

March 28

Tomat plante levetid

I dens tropiske habitat, kan tomatplante leve i mange år. Når det er vokset hjemmemarkedet i køligere klimaer, mangel på sollys og frost begrænse planten til én vækstsæson. Tomater kan dyrkes indendørs i vintermånederne, men kræver en hårfin balance mellem lys, vand og ernæring til at blomstre.

I drivhuset

Vælg en sort, som anbefales til drivhus eller indendørs dyrkning. Anvende den rette mængde af vand og gødning til din tomat er nøglen til dens succes. Uden vind og dyr til at bestøve, skal du hjælpe dit anlæg distribuere pollen til at sætte frugt.

Faktorer der hæmmer levetid i drivhuset

Lavere udendørs temperaturer og et fald i koncentrationen af lys hæmmer vækst på en tomatplante, selv når det er beskyttet fra at dræbe frostvejr i et drivhus miljø. Gartnere ønsker at holde tomater året rundt skal bruge supplerende varme og lys og holder drivhus over 60 grader Fahrenheit.

I haven

For at forlænge vækstsæsonen, de fleste gartnere starte tomater fra frø i drivhus eller købe tomatplanter. Disse kan transplanteres ind i haven i foråret efter den sidste frost. Når temperaturerne er cool, skal planterne dækkes for at beskytte bladene fra frost. Rødder, men bliver permanent beskadiget med frostgrader. Dette dræber anlægget og forhindrer staude fra at vende tilbage i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com