Hvad kan bruges til at dræbe mug?

March 28

Hvad kan bruges til at dræbe mug?

Forme er svampe. Meldug er væksten produceres af skimmelsvampe og kan være af forskellige farver, fra hvid til blå-grøn. Skimmelsvampe, der producerer meldug, især har brug for lidt at overleve--kun varme temperaturer og fugt. Problemer fra mug, som rådnende tekstiler, ødelagt træ interiør accenter og vejrtrækningsproblemer, opstår som regel kun når der er en tilgroning.

Fælles skimmel steder

Især i fugtige, fugtigt miljøer--såsom troperne--kan mold vokse hurtigt og overhale et stykke stof, et tæppe eller en badeforhæng. Disse svampe trives især i fugtige, varme, mørke områder med dårlig luft omløb. Gennemsøgning mellemrum, kældre, toiletter, Bruser Gardiner, tæpper, gardiner og cellulose elementer - såsom bomuld, hør, træ og papir--er især almindelig steder for skimmel til at vokse. Når virksomheden skimmel-drab projekter, bære en støv maske og gummi handsker. Hvis formen problemet er svær eller du oplever vejrtrækningsproblemer, ringe til en professionel.

Dræbe mug på tøj

Det første skridt til at fjerne mug og meldug fra ethvert objekt er at tage det udenfor hvis muligt og Børst hvad vil komme. Vask mugne tøj i varmt vand og opvaskemiddel, skyl det godt og hænge det i solen for at tørre. Solen har naturlige skimmel-drab kapaciteter. Hvis det ikke virker, sættetid mugne steder på stof med citronsaft, dække det med salt og derefter placere den i solen for at tørre. Skyl grundigt. Dette kan misfarve tøj. Hvis de mere naturlige metoder ikke virker, bryde ud af klorvand. Bland 2 tbsp. klor blegemiddel med 1 kvart vand. Fugt en svamp med løsningen og ising det på mug stedet. Gør det muligt at suge i 5 til 15 minutter før skylning og tørring af tøj grundigt. Klor blegemiddel vil misfarve tekstiler men er tilbøjelige til at fjerne mild mug problemer.

Dræbe mug på tekstiler og polstring

Efter afstøvning det udenfor, vakuum skimmel steder at fjerne enhver sporer, der vil adskille fra stof eller polstring. Hvis objektet er fugtig, placere en el-radiator i samme rum-- eller placere objektet mugne i solen - indtil det tørrer. Bland en løsning på én del sprit med en del vand. Fugt en klud med blandingen og svamp det på områder af mug. Tør grundigt. Hvis formen har trængt polstring eller puder, bør være professionelt blive rengøres eller udskiftes. .

Dræbe mug på træ

Hvis du vil gemme mugne træ, som de dyre lister eller interiør accenter--opvarme området og giver luftcirkulation. Tør det så meget som muligt og krat det med en mild alkali, såsom vask soda eller trinatriumphosphat, i en koncentration på 8 til 10 tbsp. per gallon af vand. Skyl området godt og tør det grundigt. Hvis mug har trængt ind under maling eller lak, fjerne det og krat mugne overflader med en koncentration på 8 til 10 tbsp. trinatriumphosphat i 1 kop af klor blegemiddel og 1 gallon af vand. Tør grundigt.

Almindelige husholdning Tips

Hvis dit hus er udsat for skimmel og meldug, periodisk tænde ovnen på grundigt varme huset for et par timer. Derefter åbne alle vinduer og døre til at skubbe fugten ud. Hvis det er muligt bruge en udstødning fan til at fremskynde denne proces. Forlade en 60 til 100 watt pære på i mørke områder, såsom toiletter og udelade fugt-absorberende kemikalier, såsom silicagel, aktiveret aluminiumoxid eller Molekylær sigter. Holde disse kemikalier fra børn og kæledyr.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com