Sådan landskab en køkkenhave

March 28

Sådan landskab en køkkenhave

Før du foretager ændringer i din køkkenhave, tage tid til at tænke over brugen af webstedet, og lave en plan baseret på dine specifikke behov. Overveje de betingelser, der er fundet på din placering og hvad negative egenskaber skal ændres eller tages op. Overholde vaner, der bruger haverum og faktor i deres behov. Endelig tænke på ikke kun udseendet af haven selv, men hvordan det vil passe ind i andre i nærheden funktioner af værftet og den større landskab.

Instruktioner

•Kontroller din jord. Virginia Cooperative forlængelse tyder på, at have jorden testet for at afgøre hvilke mikronæringsstoffer mangler, tilling jord til en dybde af mindst 10 inches og ændring af jord med organisk materiale.

•Build rejst senge, hvis dit websted har problemer med dræning eller komprimeret jord. Højbede forbedre adgangen for personer med begrænset mobilitet og problemer bøjes eller nå til jordoverfladen. Sengene kan indrammet med materialer, såsom træ, murværk eller halm eller venstre uindrammede.

•Opret en pathway tilstrækkelige til for inspektion af anlæg, lethed i høst og tilstrækkelig plads til at transportere materialer og redskaber ind og ud af haven. Veje kan gøres enkelt, fra jorden dækket med strå, eller holdbare materialer såsom brosten.

•Tilføj espalier for vining planter og understøtter for andre planter. Støtte strukturer i haven kan være både dekorativt og funktionelt. Bare et par af de mulige indstillinger er lige linje ordninger af indsatserne med wire eller sejlgarn, tomat bure eller en pyramide af fastsurret stakes.

•Consider hegn omkredsen af haven. En god hegn vil bidrage til at forhindre tab af afgrøder til animalsk skader. Hegn kan også fungere som ekstra støtte til vining planter og blomster, føjer til tiltrækningskraft for området.

•Surround hver sektion af haven med urter. Herb planter ikke kun tilføje nye dimensioner af smag til fødevarer tilberedt fra haven, de kan bidrage til at tiltrækker gavnlige insekter og frastøder skadedyr, bringe en behagelig aroma til området og giver visuel struktur.

•Opret en blomst kant. Afskårne blomster pynte og skjule overgangen mellem haven og værftet og trække øjet fra mindre attraktive dele af haven. Virginia Cooperative udvidelse bemærker at lige linje blomst grænser har en formel look, og at en linje af ledsager sten sæt flugter med jorden vil bidrage til at gøre vedligeholdelse lettere hvor haven møder værftet.

•Consider tilføjer et fokuspunkt i haven. Et fugleskræmsel eller et stykke af havekunst kan tilføje interesse, en bænk kan tilføje komfort - endnu en særlig ordning af planter eller blomster kan bringe et strejf af overraskelse til din skærm.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com