Hvor lang tid for Camellia knopper til modent?

February 27

Som bekendt i moderne haver som de var i stor-grandma's dag, lyse kameliaer (Camellia spp.) vinter-triste landskabet med farverige, rose-lignende blomstrer. Med ordentlig pleje blomstrer disse store, stedsegrønne buske voldsomt når de fleste andre planter er stadig låst i vinteren vækstdvale. Generelt begynde kameliaer at danne nye knopper mellem slutningen af foråret og forsommeren, efter alle blomster er visnet. Knopper vokse og modnes indtil bloom tid, som opstår fra slutningen af efteråret til tidlig forår, afhængigt af sorten.

Beskytter ømme knopper

De fleste kameliaer, herunder fælles Camellia japonica og Camellia sasanqua, er hårdfør i U. S. Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 9. I varmere klimaer, er kameliaer generelt bekymre gratis i vinter. Men i områder hvor temperaturen lejlighedsvis falde under frysepunktet, især hvis drop opstår pludseligt efter en varm magi, fryse skader kan forårsage knopper undlader at åbne. Hvis en hård fryse er forudsagt, dække din camellia løst med klud, gartneri fleece eller plast, men sørg for, at materialet ikke røre knopper. Fjerne dækken næste morgen for at undgå anlægget overophedning i stærkt sollys.

Stimulere tidlige blomstrer

For at undgå at fryse midt om vinteren skader på knopper, nogle gartnere bruger en proces, der kaldes "gibbing" for at stimulere deres camellias til at blomstre tidligere end normalt. Gibbing producerer større, mere farverige blomstrer i cirka seks uger og er ofte brugt af gartnere konkurrerer i haven viser. En dråbe gibberellinsyre plante væksthormon anvendes knopper i September eller oktober. Begynder ved at fjerne de mindre, vegetativ knop støder op til den blomsterknop, du ønsker at stimulere. Derefter anvende en dråbe af vækst-stimulerende løsning, blandes i forholdet mellem 1 gram af gibberellinsyre til 2 ounce af vand, direkte til bud cup. Selvom det er svært at finde på havecentre, er gibberellinsyre tilgængelig via den amerikanske Camellia samfund.

At fjerne overskydende knopper

Nogle kameliaer normalt producere en over overflod af knopper eller indstille knopper for tæt sammen på en stilk. Som et resultat, kan busken for tidligt droppe sin knopper eller producere små og overfyldte blomstrer. For at fremme større, sundere knopper og bedre fordeling af blomster, kan du selektivt fjerne overskydende knopper, forlader en blomsterknop terminal ultimo hver stængel. Denne disbudding udføres normalt mellem September og November.

Rettidig beskæring

Kameliaer lejlighedsvis har brug for lys beskæring til at forme sjusket grene, dæmme op for spredningen af insekter eller sygdom eller stimulere ny vækst. For de bedste resultater, beskære din camellia umiddelbart efter Busk er færdig med at blomstre. Dette er normalt bedst foretages fra sidst på vinteren frem til maj eller juni. Beskæring din camellia efter juli vil fjerne udvikle knopper, hvilket resulterer i færre blomster næste år. Altid bruge en skarp sav eller sakse, og desinficere vingerne i en opløsning af 1 del blegemiddel til 9 dele vand for at forhindre spredning af svamp og sygdom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com