Hvid Bugs på min stueplante

April 2

Hvid Bugs på min stueplante

Potteplanter tilbyder en hurtig og nem måde at tilføje farve, skønhed og liv til dit hjem. Men potteplanter også tiltrække insekter, der feed og forårsage dit anlæg til at miste sin frodighed og drop blade. Flere af disse skadedyr vises hvide men adskiller sig i den skade de gør på anlægget. Lære at identificere typen af hvide bug på din stueplante tillader dig at tage de rette skridt i at kontrollere disse insekter og bringe livet tilbage til din stueplante.

Bladlus

Lille, pæreformet insekter, kendt som bladlus, sutte på bladene og udskiller en klæbende stof kaldet honningdug, der giver din plante et skinnende look. Bladlus stunt vækst af potteplanter og forårsage blade at vokse forvrænget. Når infesting en plante, disse insekter har tendens til at klynge på knopper og ny vækst og på undersiden af bladene.

Mealy fejl

Mealy fejl er identificeret ved deres pulverformige hvide dækker. Oftest, vises de i bladet akse og gren skurke af din stueplante, der ligner bittesmå cottony klynger. Ifølge University of Kentucky sutte mealy fejl plante sap, producerer sticky honningdug stof. Mealy fejl skader planter, forårsager dem til gul og drop blade.

Whiteflies

I modsætning til deres navn tilhører whiteflies ikke samme familie som fluer. Disse små insekter span kun 1/16th af en tomme og ligne pulverformige hvide møl. Små, runde larver klamrer sig til undersiden af blade og foder. Fodring af disse insekter årsager blade til bleg, til sidst dør og slippe ud. Whiteflies også producere honningdug. Som et resultat, danner sodede skimmel ofte sammen med et angreb af whiteflies.

Ikke-kemisk bekæmpelse

En simpelthen ikke-kemisk middel som vask ofte hurtigt sig tager af en lys insekt angreb på en stueplante. Vask dit anlæg til at slippe af med bladlus, mealy fejl og whiteflies ved at bruge en mild rengøringsmiddel til at tørre insekter fra inficerede blade. University of Minnesota anbefaler at bruge en halv teskefuld rengøringsmiddel til en kvart af lunkent vand.

Ved hjælp af rengøringsmiddel, kan du også dyppe din inficerede stueplante i vandet, pas på ikke at lade den sæbevand vand afløb i puljen. Hvis infestation er særligt slem, prøv beskæring off de inficerede dele af din stueplante til at reducere problemet.

Insekticider

Hvis ikke-kemiske metoder ikke at slippe dine potteplanter af bugs, så prøv et insekticid lavet specielt til brug på potteplanter. Insektmidler til indendørs brug kommer i form af aerosoler eller som sæbe. En bredere vifte af kemiske produkter er også tilgængelige til udendørs brug. Som med enhver kemisk, læse etiketten før du køber og før brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com