Scotchguard tæppe behandlinger

April 4

Scotchgard tæppe behandlinger arbejde ved belægning fibre af tæppe med en beskyttende, smudsafvisende belægning. Disse behandlinger også fjerne nogle pletter, og nogle er designet til at arbejde på polstrede møbler samt tæppe. Tæpperens og andre kommercielle rengøring typisk tilbyde professionel Scotchgard tæppe behandlinger, og nogle Scotchgard produkter sælges i butikkerne.

Professionel Scotchgard tæppe behandlinger

En professionel Scotchgard løber behandling er designet til at fjerne pletter fra tæpper og beskytte mod fremtidige pletter. Scotchgard behandlinger pels fibre af tæppet for at plette fjernelse lettere, da spild forbliver på overfladen af tæppe i stedet for gennemvædning ind i tæppet og polstring. Professional Scotchgard behandlinger er også tilgængelige for nogle typer af polstring, men ikke alle tæpper og polstring kan behandles. Spørg din professional rengøring service, hvis din gulvtæpper og polstrede møbler vil drage fordel af Scotchgard.

Scotchgard tæpper og tæppe Protector Spray

Scotchgard tæpper og tæppe Protector spray er solgt på mange dagligvarer og detail butikker og er designet til brug på små områder af tæpper og tæpper. Som en professionel ansøgning, spray frastøder pletter og gør dem lettere at fjerne, og bør genanvendes mindst en gang om året.

Scotchgard Pet omhu tæpper og tæppe Protector Spray

Ligesom regelmæssig tæppe og tæppe protector spray, Pet Care tæppe og tæppe Protector spray er designet til at gøre tæpper mere modstandsdygtig over for pletter og pletter lettere at fjerne. Pet omhu tæppe spray er også specielt formuleret til at blokere afføring, opkast og urin fra carpet fivers og at gøre det lettere at vakuum dyrehår og spores i snavs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com