Hvordan man laver antik messing Hardware

April 7

Hvordan man laver antik messing Hardware

At finde nøjagtig antik eller reproduktion hardware kan være den sværeste del af lakering antikke møbler. Det er detaljerne der tæller, og lyse, skinnende ny hardware, selv på en frisk refinished stykke møbel, kan ødelægge hele effekten. Ved hjælp af ny hardware til at oprette din egen autentisk er nødlidende messing gengivelse hardware en fantastisk måde at give en stabil forsyning af møbler hardware til brug i din lakering projekter. Det kan gøres med husholdningskemikalier og materialer, der kan købes fra en hardware butik.

Instruktioner

•Purchase nok hardware i en passende stil at udskifte alle hardware for den brik, du arbejder på. Vælge hardware med en ægte metal finish. Plastik finish vil ikke reagere på Antik processen. Jo tungere den hardware, den mere overbevisende gengivelse vil være.

•Bathe din hardware i en spand af mineral ånder i flere minutter til at bryde op glans på hardware. Gnid hardware med et stykke af quad nul ståluld. Angiv hardwaren på et blødt håndklæde at tillade hardware tørre grundigt.

•Sæt 2 kopper klart ammoniak i bunden af en plast beholder med en genlukkelig låg. Klip et stykke krydsfiner lidt mindre end inde i beholderen. Der er to lige store blokke af træ i bunden af beholderen og Placer krydsfiner på toppen af blokke. Placer en batch af hardware på toppen af krydsfiner og placere øverst på beholderen og forsegle det.

•Tillad hardware til at forblive i beholderen med ammoniak dampe vejrlig sin finish. Erstatte ammoniak hver to timer. Tillade hver batch af hardware til at forblive i beholderen for fire timer før handel det ud for en anden gruppe af stykker. Dampene vil begynde korrosion processen på hardware er færdig.

•Tillad kemikalier til tør og anvende en frakke af mørk voks til hardware til at tilføje endnu et lag af patina til den antik finish.

•Sæt den ældre hardware til møbler stykke. Brug en skruetrækker til at fastgøre hardware for at undgå skader på skruerne. Let polere hardware med metal polish at tilføje realisme til dine antikke finish. Fokusere din polering på høje punkter til at replikere normale slitage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com