Bygning specifikationer for halvtag skure

April 7

I modsætning til et halvtag husly, som bygger på en vært bygning, væg eller træ for strukturstøtte, er et halvtag stald en selvstændig, uafhængig struktur. Men i stedet for tagkonstruktion at toppe langs bygningens center--som en traditionel kaste--et halvtag stald har et tag, der topper langs en af sine brede, sidevægge. Af denne grund ser halvtag skure naturligt når placeres mod huse, dæk eller andre større strukturer, som deres tag giver dem udseende af at være en del af disse strukturer.

Design

Design af et halvtag skur vil afhænge af en række faktorer, herunder budget, tilgængelig plads og anvendelse. Hvis du planlægger at bruge skuret som en træbearbejdning shop eller som en lagerfacilitet for plænen udstyr, skal du have en forseglet, fire-walled struktur med en robust døren - ideelt set en du kan hægte og låse. Vinduer, isolering og har adgang til elektricitet er også designspecifikationer til at overveje, især hvis du planlægger at bruge længere tid i halvtag skuret.

På den modsatte ende af design-spektrum, hvis du planlægger at bruge skuret til opbevaring af brænde eller levende dyr, kan en dør og komplet vægge ikke være nødvendigt. En bare-bone halvtag skur kan bestå i støtte bjælker og en vinklet, halvtag tag.

Dimensioner

Lean-to skure kan tage på en række forskellige dimensioner. Stikning til halvtag design kræver dog dybden af den kaste, eller hvor langt tilbage det går, er altid kortere end bredden og højden af skuret. Hvis du planlægger at placere et halvtag skur ved siden af dit hus, kan du holde det lille, såsom 3 fødder dyb ved 5 fod bred og 6 fod høje. Alternativt, hvis skuret er gonna være en separat funktion, du måske ønsker at have større dimensioner, såsom 5 fødder dyb af 10 fod bred og 7 fod høje.

Før Fab vs DIY

Design og dimensioner af din halvtag stald vil være begrænset, hvis du beslutter at købe en pre-Fab kit, skur-bygning, som er et kit, der indeholder retninger, præfabrikerede vægge og alle andre nødvendige komponenter til at bygge en komplet stald. Med kit, du følge anvisningerne og samle lean kaste som en kæmpe legetøj-konstruktion sæt.

Derimod skal en rigtigt, gør det selv-halvtag skur du måle og skære alle af råvarer, samle alle komponenterne fra bunden. Mens en DIY halvtag skur tilbyder langt mere design fleksibilitet, pre-Fab kits kræver mindre arbejde og bedre valg for mennesker med begrænset opførelse eller bygning erfaring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com