Usædvanlige anvendelser af landbrug

April 8

Usædvanlige anvendelser af landbrug

Der er nogle meget usædvanlig anvendelsesmuligheder for landbrug. De fleste mennesker tror, at en gård der bruges til at gøre en af to ting, leverer mad til mennesker eller fødevarer til dyr. Dog ville du nogensinde tror, at mejeribrug kunne være en form for gødning produktionen? Og ikke bare fra den animalsk affald. Dette er et eksempel på, hvad nogle måske overveje mærkelige praksis, men når du dykke lidt dybere ned der er nogle logik til den tilsyneladende galskab.

Mælk som gødning

Bruger mælk som gødning ikke har fanget i en stor måde i USA, har dog er der praktiseres andre steder i verden, Taiwan en bred vifte af frugt gårde, der er at finde rå mælk til at være en perfekt gødning. Kunstgødning er de valgte materialer i de fleste gårde til at øge mængden af kvælstof, fosfor og kalium i jorden. Men det er faktisk bakterier, der bestemmer niveauet af disse vitale næringsstoffer og mælk er en velafbalanceret kost for bakterier.

Vælge en svamp

Loofa svampe er medlem af familien centnergraeskar og folk har været stigende dem for 10.000 år. For at dyrke loofas, du har brug for en varm vækstsæson, espalier for vinstokke og lidt held. Landmænd rapporterer, at de voksende mønstre af denne særlige centnergræskar er uforudsigelig, de ikke kan vokse på alle den ene dag og den næste, de kan vokse fra 1/2 tommer til 1 tommer i 24 timer. Hvis du tror det er usædvanlig overveje modningsprocessen. Når en loofa blive fuldt vokset, hvilket kan være et par inches til mange inches, vil den begynde at tørre. Alle næringsstoffer er suget fra en loofa tilbage ind i mothe"vin skal omfordeles. Ikke alene gør de et stort bad tilbehør, dette er en plante, der genanvender selv.

Ulige økologiske muligheder

Økologisk landbrug er ikke noget nyt, men nogle landmænd i New Zealand giver en helt ny mening til processen. Biodynamisk landbrug er en proces, der er næsten uhørt af i USA, er det tilsvarende økologiske foranstaltninger, men med nogle forskelle. Det også skyr brug af kunstgødning og pesticider, men kræver brug af nogle specifikke udskiftninger. Yarrow blomster gærede flere måneder i en hjort blære, oak tree bark komposteres i en frisk dyr kraniet og ko møg proppet i et horn og derefter begravet i flere måneder og fortyndet i vand er blot nogle af de ulige gødning anvendes i denne usædvanlige driftsform.

Frøer og slanger

Mange mennesker tror måske, at frøer og slanger er blot et irritationsmoment, men i Howard County, Maryland, de er store landbrugsområder business. En lokal mand vokser og sælger farverige frøer og green tree Python. Ingen af disse dyrs typer er brugt som mad, men for kæledyr og forskningsinstitutioner. En af grundene til de farvede frøer er i så høj efterspørgsel er fordi de ikke er giftige. I de vilde, farvede frøer Spis insekter, der lever på alkaloid-baserede planteliv. Planterne er giftige. Insekter forstørre denne gift og frøen bliver gift sig fra spise bugs. De dyrkes på farm frøen fodres en omhyggeligt overvåget kost af fluer og fårekyllinger, hvilket betyder, at frøer er uskadelige, hvilket gør dem populære hos samlere og forskere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com