Hjælp til fluer overalt i mit hus

April 9

Hjælp til fluer overalt i mit hus

Selv om de fleste fluer er uskadelige, de er en plage og nogle kan overføre sygdommen til mad. Effektivt fjerne fluer fra dit hjem, forsøg at først isolere hvilken type fly du har at gøre med, og derefter fortsætte med fjernelse metoder. Ikke alle fluer har de samme vaner, og nogle fjernelse metoder kan ikke arbejde med alle arter.

Typer

Fluer, der findes i boliger kan opdeles i to kategorier: hus infesting fluer og invaderende stuefluer. Hus infesting fluer avle og fuldføre deres livscyklus indendørs; invaderende stuefluer kommer ind udefra på visse tider af året. Stuefluer infesting omfatter fælles hus flyve, slag flyve, frugtflue, phorid fly og moth fly. Invaderende stuefluer omfatter ansigt flyve, klynge flyve, kødet flyve, stabil flyve og svamp myg.

Udstødelse

Udelukkelse er en af de enkleste måder at fjerne fluer fra dit hjem. Det er særdeles effektivt mod hus invaderer fluer. Sikre, at alle vinduer og døre er dækket med skærme. University of Missouri udvidelse anbefaler, at alle skærme har 14 til 16 mesh tråde per inch for maksimal udstødelse. Undersøge dit hjem for at sikre, at alle andre potentielle åbninger er lukket, og Anvend caulk efter behov. Undersøg weather-stripping og sparkeplader på alle døre og Udskift om nødvendigt.

Kontrol

Fluer i hjemmet forlanger ikke altid kemisk kontrol. Prøv at finde kilden til problemet og fjerne det hvis det er muligt. Dette er især vigtigt for huset infesting flyve arter, da de gengiver indendørs. Men hvis udstødelse praksis ikke vise sig effektivt og du kan ikke isolere kilden til angreb, overveje at bruge kemisk kontrol. Ifølge Colorado State University forlængelse, mange flyve arter insekticid-resistente, så forskning de bedste produkter til brug før køb. Permethrin er den mest almindeligt anvendt kemikalie. Andre kemikalier omfatter pyrethriner og resmethrin, som er almindeligt anvendt til svamp myg. Mad-baserede fælder, flyve papir og elektrisk lys fælder er alternative muligheder.

Sanitet

Sanitet er et afgørende element i vellykket flyve kontrol. Altid holde skraldespande ren og linje dem med en plastikpose. Rydde op eventuelle spildt fødevarer i køkkenet og bruge skraldespande med stram-forsegling låg. Overmodne frugter er attraktivt for bananfluer, og afløb fluer og phorid fluer er tiltrukket af afløb med akkumulerede slim, så rense dit afløb regelmæssigt og placere moden frugt i køleskabet. Hvis du har en kompost bin, dække det med sort plastfolie at reducere flyve befolkninger og overlevelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com